Tα Δηνάρια όρθια και ανεστραμμένα σε σχέση με την υγεία

Ο Άσσος των Δηναρίων

 

Ο Άσσος των Δηναρίων όρθιος: Kαλή υγεία, υψηλή ενέργεια, ανάκαμψη μετά από ασθένεια, δαπάνη χρημάτων για ένταξη σε γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή.  Να είστε σε θέση να εξασφαλίσετε την ιδιωτική ασφάλιση υγείας .Έχοντας ένα σωστό βάρος και υγιές σώμα.

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος: Έλλειψη υγείας, χρόνιες ασθένειες, έλλειψη κινητικότητας και ευελιξίας, κακή όρεξη, έλλειψη τροφής και διατροφής, πείνα, έλλειψη άσκησης, λήθαργος. Συχνά υποδηλώνει την σκέψη σκεφτείτε ότι είναι σπατάλη χρημάτων για να αγοράσετα καλής ποιότητας τρόφιμα. 

—————————————————————————————————-

Το Δύο των Δηναρίων

Το Δύο των Δηναρίων : Προβλήματα Υγείας,  κυκλοφορικό σύστημα λόγω άγχους, πεπτικό σύστημα λόγω άγχους. Υποδηλώνει φαγητό εν κινήσει ή ότι λείπει το γεύμα λόγω φόρτου εργασίας είναι απασχολημένος. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης πιθανότητα για δίδυμα. Το Δύο των Δηναρίων υποδηλώνει αντιφατικές ιατρικές απόψεις.

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο: Τα ίδια με το Δύο των Δηναρίων . Εδώ παρουσιάζονται επιπλέον ροβλήματα με το γυναικείο σύστημα ιδιαίτερα τις ωοθήκες. Μπορεί να εμφανιστούν έλκη.Ορμονικές ανισορροπίες

————————————————————————————————-

Το Τρία των Δηναρίων

Το Τρία  των Δηναρίων:  Συμμετοχή σε Γυμναστήριο ή Αθλήματα. Μαθαίνοντας για το τι είναι κατάλληλο για το σώμα. Ο Ερωτών πρέπει να αντιληφθεί κατανόηση ότι η υγεία και η φυσική κατάσταση είναι μια επιλογή τρόπου ζωής. Δεν είναι ακραίες δίαιτες ή χειρουργικές επεμβάσεις. 

Το Τρία  των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τρία  των Δηναρίων ανεστραμμένο:Υποδηλώνει ελλειψη ενδιαφέροντος  για την Υγεία ή τη Φυσική Κατάσταση.  Διακοπή Δίαιτας και Άσκησης.  Ατυχήματα στο χώρο εργασίας ως αποτέλεσμα αμέλειας ή επειδή δεν ακολουθούνται οι κανόνες και περί ασφάλειας.

—————————————————————————————————

Το Τέσσερα των Δηναρίων

Το Τέσσερα των Δηναρίων: υποδηλώνει ψυχολογικά ζητήματα που προκαλούν προβλήματα υγείας.π.χ. τη συμφόρηση, την ευρυαγγεία των άκρων και την αρθρίτιδα. Το Τέσσερα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι αφήνετε τον εαυτό σας να γερνάει πριν την ώρα σας. 

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Δηναρίων ανεστραμμένο:Υποδηλώνει έλλειψη κινητικότητας, αναπηρική καρέκλα, παράλυση, δυσκοιλιότητα.

———————————————————————————————-

Το Πέντε των Δηναρίων

Το Πέντε των Δηναρίων: Ασθένεια, Κακή Υγεία, Ασθένεια, Αναπηρίες,  Πείνα, Έλλειψη Διατροφής, Έλλειψη Βασικών Αναγκών, Υποθερμία, Πόνος, Παθήσεις, Μεταδοτική Ασθένεια, Σύστημα Δημόσιας Υγείας, Αναζητώντας Βοήθεια.Η κατάσταση των προσφύγων (έλλειψη τροφίμων, νερού, στέγης και ζεστασιάς), HIV, AIDS, ανίατες ασθένειες,

Το Πέντε των Δηναρίων: H κάρτα της φτώχειας (ανεστραμμένη)

Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο: Φιλανθρωπία, Παίρνοντας την Ιατρική Βοήθεια που χρειαζόμαστε. Διάγνωση και Έναρξη Θεραπείας. Μια ασθένεια είτε Βελτιώνετε ή επιδεινώνετε (εξαρτάται από τις κάρτες). Κουρασμένο σώμα, HIV, AIDS (τόσο όρθια όσο και αντίστροφη ), φιλοξενία, υποστήριξη και φροντίδα.

————————————————————————————————–

To Έξι των Δηναρίων

Το Έξι των Δηναρίων: Λήψη Ιατρικής Βοήθειας, Σύστημα Δημόσιας Υγείας, Βασική Ιατρική Φροντίδα, Χορήγηση Φαρμάκων / Φαρμακευτικών Δόσεων. Λήψη εμβολίων κατά των μεταδοτικών ασθενειών. Αρχίζετε να ανακτάτε την υγεία σας.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο: Μεταδοτικές ασθένειες που αρχίζουν να εξαπλώνονται, έλλειψη υγιεινής στα νοσοκομειακά τμήματα, ανεπαρκείς εμβολιασμοί / φάρμακα / θεραπείες, κακή διάγνωση και λανθασμένη θεραπεία, κακή δοσολογία, υπερβολική δόση, ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων. Οι έμποροι ναρκωτικών, οι εθισμένοι που λαμβάνουν μεθαδόνη σε θεραπευτικά κέντρα. Φαρμακευτικές Εταιρείες κάνουν τεράστια κέρδη, αρνούμενος τη θεραπεία σε άρρωστους λόγω έλλειψης οικονομικών ή ιδιωτικής υγειονομικής περίθαλψης

—————————————————————————————————–

 Το Επτά των Δηναρίων:

Το Επτά των Δηναρίων

Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα.

 Το Επτά των Δηναρίωνανεστραμμένο: Συνταξιοδότηση λόγω προβλημάτων υγείας ή αναπηρίας.Υπερκόπωση, δυσκαμψία, που αυξάνεται εξαιτίας της έλλειψης σωματικής δραστηριότητας.

—————————————————————————————————

To Oκτώ των Δηναρίων

 Το Οκτώ των Δηναρίων:  Μυϊκή δύναμη,  ισχυρό και Φυσικό Σώμα. Βιολογικό Τρόφιμα. 

To Oκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο

To Oκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο : Προβλήματα πλάτης από την κακή στάση του σώματος, εργατικά ατυχήματα λόγω έλλειψης προσοχής, κήλη. απρόσεκτη προσέγγιση για την υγεία, Lazy και Lethargic, οτιδήποτε είναι βολικό, υπερβολικό βάρος, έλλειψη σωματικής άσκησης, σωματική εξάντληση από την υπερβολική εργασία, Επαναλαμβανόμενος τραυματισμός στο ίδιο σημείο. 

—————————————————————————————————

Το Εννέα των Δηναρίων

Το Εννέα των Δηναρίων υποδηλώνει καλή σωματική υγεία, περιποίηση, μασάζ, ιαματικά λουτρά, διακοπές στην ύπαιθρο για σκοπούς υγείας,  εγκυμοσύνη, γέννηση, ωριμότητα, εμμηνόπαυση

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει  αποβολή, περιβαλλοντικά προβλήματα που επηρεάζουν την υγεία σας , προβλήματα υγείας για μητέρα ή γιαγιά, εμμηνόπαυση,  αυξήσεις βάρους. 

—————————————————————————————————

Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων ακμάζουσα υγεία παρότι προχωρημένη ηλικία, διαβίωση σε μεγάλη ηλικία, υποστήριξη και φροντίδα των ηλικιωμένων μελών της οικογένειας, υγιή γονίδια, ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, Υγεία!

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει γενετικές επιδράσεις στην Υγεία , Κληρονομικά Θέματα Υγείας. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ