Ερωτήματα για όσους επιθυμούν την Φυσική Μαγεία

(Β’ μέρος)

Ερωτήματα για όσους επιθυμούν την Φυσική Μαγεία

 

Ερωτήματα για όσους επιθυμούν την Φυσική Μαγεία

Σε όλα τα σχολεία της Μεταφυσικής,θα σας πουν ότι κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου,πρέπει να αναζητήσετε το ποιοι είστε. Από πού έρχεστε. Τι πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε και ποιος είναι ο τελικός σας προορισμός. Αυτή η μορφή ψυχανάλυσης είναι οδυνηρή. Δεν μπορείτε όμως να την αποφύγετε αν πραγματικά θέλετε να βαδίσετε στα εσωτερικά μονοπάτια. Αν μελετάτε μόνοι ή με μια ομάδα φίλων θα πρέπει να κάνετε αναφορές στην προσωπική σας ιστορία.Χαρακτήρα,ανάγκες και φιλοδοξίες. Ο πιο καλός τρόπος είναι το “μυστικό ημερολόγιο”.Πρέπει να είναι μυστικό επειδή είναι δύσκολο να είναι κανείς απολύτως τίμιος. Αν το γνωρίζει κάποιος άλλος θα μπει στον πειρασμό να το διαβάσει.Είναι σημαντικό να διαθέσετε χρόνο για αυτό.Ψάξτε πίσω την ζωή σας. Ανακαλύψτε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες.

Ερωτήματα για όσους επιθυμούν την Φυσική Μαγεία
Το “μυστικό ημερολόγιο” ή βιβλίο των Σκιών

Τα βασικά ερωτήματα

Από τα πρώτα βήματα της ζωής σας μέχρι σήμερα.Σκεφτείτε επάνω στις φιλοδοξίες σας. Τις αρχές σας στην ζωή και δείτε τι έχετε κάνει για αυτά.Πόσα από τα πράγματα που σας διασκέδαζαν όταν ήσασταν παιδιά υπάρχουν ακόμη;Πόσο μακριά έχετε φύγει από αυτές τις απλές χαρές;Επηρεάζεστε ακόμα από τις συνήθειες της οικογένειας σας ή έχετε κατορθώσει να αναπτύξετε δικά σας κριτήρια;Πως έχουν αλλάξει οι αρχές σας; Πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον σας για την μαγεία;Τι πρόκειται να κάνετε με αυτήν; Με άλλα λόγια είναι σημαντικό να παρατηρήσετε την δική σας σχέση με την Φύση.Στο πιο απλό επίπεδο είναι το γεγονός του να παρατηρήσετε τι σας διασκεδάζει και τι όχι. Όταν δουλεύετε στον κήπο, όταν περπάτε στην εξοχή. Βλέπετε τα φυτά και τα δέντρα σαν ζώσες υπάρξεις;Πως νιώθετε για τα βότανα και τα άνθη;Αρωματίζουν το φαγητό ή απλώς στολίζουν μια ανιαρή γωνιά του σπιτιού σας;Τα βλέπετε σαν ζωντανές θεραπευτικές υπάρξεις που διαθέτουν μεγάλη δύναμη για να υπηρετήσουν την αγάπη σας για την ζωή;

Πως αισθάνεστε για το ζωικό βασίλειο; Έχετε εσείς μικρά ζώα ή έχετε μεγάλα για ευχαρίστηση ή κέρδος;Ποιες είναι οι απόψεις σας για την δίαιτα των λαχανικών;Εάν θα ξεκινήσετε την πρακτική της Φυσικής Μαγείας θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ και σκληρά επάνω σε όλα αυτά. Δεν μπορείτε να τα αγνοήσετε και να προσποιηθείτε ότι δεν σας ενδιαφέρουν. 

Εαν περιμένετε να λάβετε καθοδήγηση από την Μητέρα Φύση, θα πρέπει πρώτα να γίνετε ικανοί να εκφράσετε τα αισθήματα σας για όλα αυτά. Όπως και για πολλά ακόμα πράγματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ