Η Δικαιοσύνη =( R T O A)= Δικαιώνω

Η κάρτα της Δικαιοσύνης υποδηλώνει εξωτερική ισορροπία. Η Δικαιοσύνη μπορεί να υποδηλώνει ότι η ισσοροπία αποκαθίσταται αστην ζωή του ερωτώντος. Μπορεί ακόμα να υπάρχει και ισορροπία σε όλες τις συνθήκες ζωής του.

Η κάρτα Δικαιοσύνης αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό. Εμφανίζεται σε μια ανάγνωση για να σας υπενθυμίσει ότι βρίσκεστε ακριβώς σε ένα σημείο της ζωής σας όπου θα έπρεπε να είστε. ακριβώς αξίζετε να είστε. Οι νόμοι του Κάρμα ισχύουν τώρα. Θερίζετε ότι έχετε σπείρει.Οι πλάστιγγες είναι ισορροπημένες και η κατάσταση έχει εξελιχθεί ακριβώς όπως θα έπρεπε. 

Εδώ στέκεστε ενώπιον του Δικαστή, αλλά στην πραγματικότητα ο δικαστής και η κριτική επιτροπή είναι και οι δύο ίδιοι. Μπορεί να λέτε ψέματα σε άλλους και να προσποιείτε ότι είστε κάτι που δεν είστε. Απλά  ξεγελάτε τον εαυτό σας. Η κάρτα της Δικαιοσύνης είναι όμως συμπονετική. Το δίκοπο όρθιο σπαθί της είναι το πρώτο από τα δύο στην Ταρώ. Το άλλο το απαντάμε στην Βασίλισσα των Ξιφών. Από φιλλοσοφική πλευρά δείχνει ότι κατανοεί τη δυαδικότητα στη ζωή. ‘Οτι υπάρχουν δυο πλευρές στην ιστορία. Το δίκοπο ξίφος  θυμίζει επίσης ότι υπάρχουν συνέπειες για όλα όσα κάνουμε στη ζωή. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το πνευματικό δικαστήριο. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια. Οι κλίμακες είναι ισορροπημένες και η κάρτα της Δικαιοσύνης είναι και δικαστής και κριτής. Δεν υπάρχει καμία απομάκρυνση από το έγκλημα κατηγορώντας κάποιον άλλο.  Είστε ο ενορχηστρωτής της δικής σας ζωής και έτσι είστε υπεύθυνοι για κάθε απόφαση και κάθε ενέργεια που παίρνετε.

Όταν στέκεστε ενώπιον της Δικαιοσύνης κοιτάζετε μέσα σας και μέσα από σας. Απαιτεί να ακούσετε και τις δύο πλευρές μιάς ιστορίας, πρίν βγάλετε το πόρισμα σας για τα όποια γεγονότα. Η Δικαιοσύνη δεν θα ανεχθεί κανένα ψέμα και δεν προσπαθήσει να αντισταθμίσει τις ευθύνες. Το ξίφος της έχει τη δυνατότητα να διαπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο στην αναζήτηση της δικαιοσύνης καθώς θα προσπαθεί να φτάσει στην καρδιά του θέματος . Το ένα άσπρο παπούτσι της θυμίζει ότι έχει καθαρά κίνητρα και προθέσεις. Δεν είναι εδώ για να κάνει τη ζωή σας άθλια ή για να μην σας καταδικάσει για το έγκλημα το οποίο έχετε διαπράξει.

Στον Tροχό της Τύχης ανεστραμμένο  ίσως να μην είστε πολύ ευχαριστημένοι με τις περιστάσεις σας αλλά η Δικαιοσύνη σας υπενθυμίζει ότι είτε έχετε να μάθετε, είτε  όλα είναι απλώς αποτέλεσμα όσων έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Πρέπει να εξετάσετε το αποτέλεσμα των ενεργειών σας όταν εμφανίζεται η Δικαιοσύνη επειδή το μέλλον σας εξαρτάται από αυτό.

Εάν τώρα παρουσιάζεστε ένοχο και επιχειρήσετε να κάνετε τροποποιήσεις, περνώντας την ευθύνη σε κάποιον άλλο, τότε θα τεθεί σε ισχύ η πλήρης ισχύς των νόμων (κάρμα).

Η κάρτα Δικαιοσύνη μαζί με την Αυτοκράτειρα και τη Βασίλισσα των Δηναρίων αντιπροσωπεύει το ηλιακό σημάδι του ζυγού. Μέρος της πρόκλησης που αντιμετωπίζουν οι Ζυγοί στη ζωή τους είναι να αναλάβουν τις ευθύνες για τις περιστάσεις τους αντί να προσπαθήσουν να κατηγορήσουν τους άλλους.

Η Δικαιοσύνη =( R T O A)= Δικαιώνω (ανεστραμμένη)

Όταν η Δικαιοσύνη  έρχεται ανεσταμμένη, μπορεί να αισθανθείτε ότι η ζωή είναι άδικη μαζί σας . Αλλά να θυμάστε τον Τροχό της Τύχης. . Μπορεί να σκέφτεστε ότι κάποιος άλλος έχει πολύ περισσότερο από εσάς. Πρέπει όμως να θυμάστε ότι ο καθένας μας περπατάει το δικό του δρόμο και ότι κανείς από μας δεν ξέρει πραγματικά τι βιώνει ο άλλος. 

Τα όποια επιχειρήματα μπορεί να είναι σε εξέλιξη χωρίς πλήρη ανάλυση. Η αδικία και οι παλιές προκαταλήψεις μπορούν να εκπροσωπούνται από την Δικαιοσύνη  ανεσταμμένη. Μπορεί να νοιώθετε ότι είστε εναντίον του συστήματος και απλώς δεν μπορείτε να το χτυπήσετε. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι έχετε ψευδώς κατηγορηθεί για κάτι ή έχετε μαγειρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ