Ο Αρχάγγελος Hariel. Ο άγγελος του

καθαρισμού.

 

Ο Αρχάγγελος Hariel. Ο άγγελος του καθαρισμού. Πρώτον, η έννοια του ονόματος του είναι ο άνετος Θεός . Στην εβραϊκή κουλτούρα, ανήκει στην χορωδία των αγγέλων που κυριαρχείται από τον Raziel. Στην Δυτική κουλτούρα ο Αρχάγγελος Hariel είναι ένα από τα Χερουβείμ.

Ο Αρχάγγελος Hariel. Ο άγγελος του καθαρισμού.

 Ο Αρχάγγελος Hariel. Ο άγγελος του καθαρισμού, φέρνει την ηθική αγνότητα και την αθωότητα στη ζωή σας. Ο φύλακας άγγελος Hariel είναι ο φορέας πνευματικών συναισθημάτων. Είναι αυτός που έχει την ικανότητα να αποκαταστήσει την επικοινωνία μεταξύ προσωπικότητας και ατομικότητας. Ο Hariel μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε να απελευθερωθεί από τους εθισμούς και τις εξαρτήσεις του. Εάν είστε εθισμένοι σε οτιδήποτε, τότε προσεύχεστε για την θεραπευτική δύναμη του Hariel. Θα σας καθοδηγήσει σε μια ζωή χωρίς κακόβουλες συνδέσεις.

Ο Αρχάγγελος Hariel μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να φέρετε την καινοτομία στα σχέδιά σας. Σας βοηθά να βρείτε νέες μεθόδους για να οδηγήσετε τα έργα σας στην επιτυχία. Ο Hariel έχει επίσης τη θεραπευτική δύναμη να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις  από την παράλυση. Μπορεί να θεραπεύσει το σώμα σας από οποιαδήποτε ασθένεια που σας εμποδίζει να κινηθείτε ή να ενεργήσετε.

Ο Αρχάγγελος Hariel. Ο άγγελος του καθαρισμού.

Ο Hariel είναι ο φύλακας άγγελος όσων έχουν τα γενέθλιά τους μεταξύ 1/6 – 5/6. Εάν είστε ένας από αυτούς, ο Hariel επηρεάζει τη ζωή σας και ακόμα και την προσωπικότητά σας. Είστε σπουδαίοi άνθρωποi με καθαρά συναισθήματα. Ελκύεστε με τα θέμα τα του εσωτερισμού. Ο φύλακας άγγελος σας Hariel θα σας καθοδηγεί συνειδητά με τη μελέτη και την άσκηση καθημερινά.

Ο Αρχάγγελος Hariel. Ο άγγελος του καθαρισμού.

Είστε προικισμένοι με μια ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει πάντα να βρείτε το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε σε αυτή τη ζωή. Ακόμα κι αν είστε γοητευμένοι από την πνευματικότητα, πατάτε σταθερά τα πόδια σας στο έδαφος. Ο φύλακας άγγελος σας θα σας επηρεάζει όλη τη ζωή σας για να κάνετε τα πράγματα με τον πιο γρήγορο τρόπο. Ο Hariel δεν θα σας αφήσει να χάσετε χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην ζωή σας για ένα χρόνο ισοδυναμούν με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στις ζωές άλλων ανθρώπων σε 5 χρόνια.  

Ακόμα και αν δεν γεννηθήκατε υπό την επιρροή του Hariel , μπορεί ακόμα να απαντήσει στις προσευχές σας. Ως εκ τούτου, θα καθαρίσει τη ζωή σας. Έτσι η ισχυρή παρουσία του θα σας βοηθήσει να βιώσετε καθαρές πνευματικές καταστάσεις και ακόμη και να φτάσετε στο φως.

Καίσαρας

AΡΧΆΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΝΌΣ ΙΟΥΝΙΟΥ :

  1. Ο Hariel       1/6 – 5/6. Βοηθάει στην απελευθέρωση από τους εθισμούς και τις εξαρτήσεις. 
  2. Hakamiah 6/6 – 10/6  Διδάσκει τον σεβασμό και την τήρηση στις δεσμεύσεις μας.
  3. Ο Lauviah   11/6 -15/6  Φέρνει επιτυχία στα σχέδια και στις επιχειρήσεις που ξεκινάτε.

  4. Ο Caliel      16/6 – 21/6  Επιλύει αθέμιτες δίκες.
  5. O Leuviah  22 /6 –26 /6 Εξαφανίζει την απελπισία και την απόγνωση.
  6. Ο Pahaliah 27/6 –   1/7  Επαναφέρει τον χαμένο δυναμισμό.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ