Ο Ιππότης των Δηναρίων

O Ιππότης των Δηναρίων είναι ένας μεθοδικός και ορθολογικός άνθρωπος. Είναι πολύ αξιόπιστος,αλλά δεν είναι ευρηματικός. Zει με έναν συμβατικό τρόπο ζωής. Mπορεί να έχει ένα βαρύ και ανιαρό προφιλ.Παρόλα αυτά είναι ευγενικός και καλόκαρδος.Είναι αυτός που οι άλλοι τον θεωρούν σαν ένα άτομο με οικονομική σταθερότητα.Αυτός πάντα ενδιαφέρεται και φροντίζει για τους αγαπημένους του.Σε μία ανάγνωση για γυναίκα που ρωτά για αισθηματικά ο Ιππότης των Δηναρίων υποδηλώνει την παρουσία νεαρού άνδρα με θετικά χαρακτηριστικά. Αλληγορικά θα μπορούσε να υποδηλώνει μια ανεξάρτητη κίνηση ή την διαδικασία μιάς εξέλιξης στον χρηματοπιστωτικό τομέα και στο τομέα των ακινήτων. Παρότι οι άλλοι τρείς Ιππότες ενεργούν γρήγορα ο Ιππότης των Δηναρίων είναι αργός,αλλά σίγουρος και σταθερός. Aπό τους τέσσερις Ιππότες ο Ιππότης των Δηναρίων είναι εκείνος στον οποίο μπορείς να στηριχθείς.

O Ιππότης των Δηναρίων επιλέγει το στενό αλλά σταθερό μονοπάτι. Θέλει να είναι ασφαλής παρά λυπημένος. Σε καιρούς ευμάρειας κάποιοι θα ισχυρίζονται ότι ο Ιππότης των Δηναρίων είναι ένα πεζό και κοινότοπο άτομο. Σε δύσκολους καιρούς τα ίδια άτομα που τον χαρακτήριζαν σαν κοινότοπο θα τρέξουν να αγκιστρωθούν επάνω του. Σε περιόδους Μνημονίων είναι ο μόνος ο οποίος μετράει.

O Ιππότης των Δηναρίων αντιπροσωπεύει τον Αιγόκερω, τον Ταύρο , την Παρθένο.Δύο Ιππότες σε ένα άνοιγμα υποδηλώνουν σύγκρουση κατά μέτωπο. Τρείς Ιππότες υποδηλώνουν αδελφοσύνη ή μια ξαφνική αλλλαγή που θα εκπλήξει τον ερωτώντα.Τέσσερις Ιππότες υποδηλώνουν πόλεμο,μάχη ή θέματα σχετικά με τον στρατό.

Aστρολογικά σχετίζεται με: Ταύρο και Παρθένο. Πλανήτης:Αφροδίτη. Στοιχείο:Γη. Αριθμοί: 64 / 7. Σχετίζεται με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στις 29/12 -3/1

Ο Ιππότης των Δηναρίων(ανεστραμμένος)

O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι χρηματοπιστωτικά θέματα έχουν έρθει σε στασιμότητα.O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να υποδηλώνει ένα άτομο που έχει ενσωματωμένες τις αξίες του Ιππότη των Δηναρίων, που όμως έχει αρνητικές επιδράσεις  στήν ζωή του ερωτώντος στο Τώρα.

O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει αδράνεια σε οικονομικά θέματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ