Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας.

Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας.

Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας; Ψάχνετε για ένα καινούργιο αυτοκίνητο αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι αναζητάτε; Ίσως η απάντηση να είναι στα αστέρια!

Το τέλειο αυτοκίνητο δεν είναι αυτό που απλά πληροί έναν κατάλογο χαρακτηριστικών και στατιστικών απόδοσης. Θα πρέπει να είναι και κάτι που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας. Ένα όχημα που να σας ταιριάζει και να μπορείτε να απολαύσετε την οδήγηση.

Πάνω από όλα, το καλύτερο αυτοκίνητο για σας εξαρτάται περισσότερο από εσάς, παρά από το αυτοκίνητο!

Το ζώδιο σας λέει πολλά για το ποιοι είστε και τι σας κάνει ευτυχισμένους. Έτσι, ελέγξτε αυτό το “ωροσκόπιο αυτοκινήτου” και δείτε τι πραγματικά σας αντιπροσωπεύει. Μπορεί απλά να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το τι θέλετε πραγματικά σε ένα αυτοκίνητο και πού να το βρείτε.

Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας.

Κριός: Διασκεδαστικός και  επιδεικτικός

Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας.
Jeep Wrangler

Ως επί το πλείστον οι Κριοί είναι άνθρωποι σίγουρα ,με τυχοδιωκτικό χαρακτήρα και ενθουσιώδεις. Με δύο λέξεις : “μεγάλα παιδιά .” Αναζητήστε λοιπόν φίλοι Κριοί ένα αυτοκίνητο που να είναι, γρήγορο και φανταχτερό.  Κατά προτίμηση σε έντονο χρώμα. Μάρκα  ένα Jeep Wrangler ή ένα σπορ Corvette.

Ταύρος: Πρακτικός, σταθερός και αξιόπιστος

Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας.
Subaru WRX

Ο Ταύρος είναι σταθερός και γειωμένος. Θέλετε ένα αυτοκίνητο που να είναι εξίσου σταθερό και αξιόπιστο όπως και εσείς. Θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί με πρωταρχικό παράγοντα την ασφάλεια κατά νου.  Ένα Volvo ή Subaru θα ήταν άτι καλύτερο για εσάς. Ελέγξετε το όχημα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Δίδυμοι: Πολύ ευέλικτοι σε πολλά πράγματα

Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας.
Kia Stinger

Οι Δίδυμοι κυριαρχούνται από τον Ερμή. Έτσι η προσωπικότητα των Διδύμων είναι περίεργη και ευέλικτη. Αναζητήστε λοιπόν ένα αυτοκίνητο που να είναι ελαφρύ και σχεδιασμένο με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το νέο Kia Stinger, το Audi A5 ή το Smart Fortwo.

Καρκίνος: Στο δρόμο θέλει να νοιώθει σαν στο σπίτι.

Το κατάλληλο αυτοκίνητο βάσει ζωδίου σας.
Chevy Equinox

Οι Καρκίνοι αναζητούν άνεση πίσω από το τιμόνι. Τόσο σωματική όσο και συναισθηματική. Το σωστό αυτοκίνητο για εσάς πρέπει να είναι είναι ασφαλές και σταθερό. Με ένα ευρύχωρο, και άρτια εξοπλισμένο εσωτερικό χώρο. Τα μαλακά καθίσματα και το υπέροχο σύστημα ψυχαγωγίας θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τη βόλτα ή το ταξίδι. Δοκιμάστε κάτι σαν το Chevy Equinox ή το Honda CR-V.

Λέων: Ο επιδειξίας

Λέων: Ο επιδειξίαςAcura NSX. 

Ο Λέων είναι ο αστέρας της παράστασης και θέλει ένα αυτοκίνητο που να τον εκφράζει. Αυτοί οι φυσιολογικοί ηγέτες θα αγαπήσουν ένα Mustang, το Audi R8 ή το Acura NSX. Καθώς κυβερνώνται από τον Ήλιο θα επιλέξουν κάποιο εντυπωσιακό χρώμα.

Παρθένος: Ο τελειομανής

Παρθένος: Ο τελειομανής
Mazda CX-5.

Η τελειομανία είναι το κύριο χαρακτηριστικό για τον Παρθένο. Οι Παρθένοι έχουν υψηλά πρότυπα για τις επιδόσεις των αυτοκινήτων τους. Για αυτό το λόγο δεν θα μείνουν πίσω σε σχέση με τις κορυφαίες αποδόσεις καυσίμων. Οι ιαπωνικές μάρκες είναι ένα ασφαλές στοίχημα, ή το νέο Mazda CX-5.

Ζυγός: Αρμονία και οικογένεια

Ζυγός: Αρμονία και οικογένεια
Chrysler Pacifica

Οι Ζυγοί δεσμεύονται για την οικογένεια και τις σχέσεις. Η αρμονία και η αισθητική είναι σημαντικά για αυτούς. Ένα κλασικού minivan φαίνεται καλό. Αυτό γιατί θα σας επιτρέπει να περιβάλλεστε από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Από αυτά, το Chrysler Pacifica είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Σκορπιός: Το μυστηριώδες

Chevrolet Camaro 2017

Οι  Σκορπιοί θα απολαύσουν ένα αυτοκίνητο  μυστηριώδες, όπως και αυτοί. Θα απολαύσουν την λεπτή-αλλά-λαμπερή γραμμή της Chevrolet Camaro, ή του Mazda 3. Εκεί θα ανακαλύψουν περισσότερο από ότι συναντά το μάτι. Επιλογή ; Σκούρο χρώμα!

Τοξότης: Κατευθείαν στο στόχο

Toyota Camry

Ο Τοξότες είναι άμεσοι και πετούν ως βέλη. Ενδιαφέρονται να φτάσουν εκεί που θέλουν να χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Η BMW Sports Wagon, το Honda Accord ή η Toyota Camry μπορεί να το πετύχουν.

Αιγόκερως: Αριστοκρατικό και λειτουργικό

Mercedes-Benz-E

Οι Αιγόκεροι είναι εργατικοί, μοντέρνοι τελειομανείς που θέλουν να δείξουν την επιτυχία τους στον κόσμο. Αυτή η προσωπικότητα ταιριάζει με ένα σταθερό αλλά πολυτελές όχημα όπως Mercedes ή Acura, ή το πολυτελές Volvo XC90.

Υδροχόος: Οδηγώντας στο μέλλον

Tesla roadster

Οι Υδροχόοι αγαπούν τα καινούρια και φουτουριστικά. Θα θελήσετε κάτι προοδευτικό και οικολογικό, με μοναδικό σχεδιασμό;. Δοκιμάστε ένα υβριδικό ή ηλεκτρικό όχημα: Tesla, Chevy Volt ή Prius.

Ιχθύες: Άνεση με δημιουργική διάθεση

volkswagen-beetle

Όπως ο Καρκίνος, έτσι και οι Ιχθύες θέλουν ένα αυτοκίνητο που να το νοιώθουν σαν σπίτι, αλλά θέλουν επίσης να έχει κάποια προσωπικότητα. Οι περισσότεροι έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και θέλουν να αντικατοπτρίζεται και στο το όχημά τους . Η Kia Soul ή το Beetle της Volkswagen είναι πολύ αντιπροσωπευτικά για τους Ιχθύες.

 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ