Ζώδια – πρόβλεψη  Παρθένου 23/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Η Μεγάλη Ιέρεια

Ζώδια - πρόβλεψη  Παρθένου 23/12
Η Μεγάλη Ιέρεια
Ζώδια – πρόβλεψη  Παρθένου 23/12

Η έννοια της Μεγάλης Ιέρειας  σχετίζεται με την εσωτερική γνώση. Η εμφάνισή της σε μια ανάγνωση μπορεί να σημαίνει ότι είναι καιρός να ακούσετε τη διαίσθησή σας αντί να δώσετε προτεραιότητα στη διάνοια και το συνειδητό μυαλό σας. Όταν η Υψηλή Ιέρεια εμφανίζεται, μπορεί να απεικονίσει ένα αρχέτυπο γνωστό ως θεϊκό θηλυκό – το μυστήριο θηλυκό που καταλαβαίνει και κρατάει τις απαντήσεις στα βαθιά άγνωστα. η θρησκεία, ο εαυτός, η φύση. Εκπροσωπεί κάποιον που είναι διαισθητικός και αρχίζει να ανοίγει στην πνευματικότητα της. Ο διαλογισμός, η προσευχή και το νέο πνευματικό έργο υποδεικνύονται.

Η Μεγάλη Ιέρεια στα επαγγελματικά υποδηλώνει την αλλαγή. Η αξιοποίηση  των ταλέντων σας και των δυνατοτήτων σας θα είναι χρήσιμη στο χώρο εργασίας. Πολλοί από εσάς μπορεί να βρείτε μια νέα ευκαιρία εργασίας. Κάτι που να αντιπροσωπεύει αυτό που θα επιθυμούσατε για τόσο πολύ καιρό και να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Εάν η δουλειά σας είναι σε χώρο γραφείου, προσπαθήσετε να αγνοήστε τα όποια κουτσομπολιά  εις βάρος σας.

Η Μεγάλη Ιέρεια αντιπροσωπεύει την σύνδεση με το υποσυνείδητο , που δεν μπορεί να προσεγγιστεί μέσα από τον καθημερινό κόσμο, αλλά μόνο μέσω  ονείρων  και συμβόλων. Όταν αυτή η κάρτα Ταρω εμφανίζεται σε μια ανάγνωση σας συμβουλεύει να δώσετε προσοχή στα όνειρα και τη διαίσθησή σας. Ψάξτε για τομείς της ζωής σας που μπορεί να είναι εκτός ισορροπίας ή που απαιτούν μεγαλύτερη διορατικότητα και σοφία. Η γνώση του πώς να τα διορθώσετε, δεν θα έρθει μέσα από τη λογική ή  την διάνοια, αλλά μέσω της διαίσθησης σας.

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι η κάρτα του μυστηρίου, της ακινησίας και της παθητικότητας. Τώρα δεν είναι ώρα για δράση . Αντί αυτού η Μεγάλη Ιέρεια δείχνει ότι προς το παρόν θα πρέπει να υποχωρήσετε από  όλες τις καταστάσεις που σας απασχολούν και όλους τους εξωτερικούς παράγοντες πού σας  αποσπούν την  προσοχή, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να προβληματιστείτε σχετικά με κάποιες άλλες  πτυχές που σας διέφευγαν μέχρι τώρα. Θα ήταν συνετό να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι για να σχηματίσετε  μια καλύτερη ιδέα για του τι πραγματικά συμβαίνει.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ