Γητειά για να προσελκύσετε καλοτυχία στα τυχερά παιχνίδια.

 

Τα τυχερά παιχνίδια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την απόκτηση εύκολου και γρήγορου κέρδους. Από την άλλη μεριά βέβαια, ενέχουν το δέλεαρ του περισσότερου και καλύτερου, το στοιχείο του αγνώστου, το στοιχείο της έκπληξης και του απροσδόκητου. Ολα αυτά περιβάλλουν τα τυχερά παιχνίδια με έναν μανδύα μαγικού και υπερβατικού, μια που υπόσχονται την υπέρβαση της πραγματικότητας ­ ψυχολογικής και καθημερινής ­ και την ένταξη του ατόμου σε μια νέα, έντονα επιθυμητή πραγματικότητα.

Τι μας κάνει όμως να παίζουμε τυχερά παιχνίδια; Από οικονομική άποψη, η συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια είναι ένα παράδοξο. Οι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους σε μια δραστηριότητα η οποία εγγυάται ότι, αργά ή γρήγορα, θα χάσουν. Στα οργανωμένα τυχερά παιχνίδια, όπως στο καζίνο ή στα λαχεία, ένα μέρος των χρημάτων που παίζονται πηγαίνουν κατευθείαν στον οργανισμό που έχει ή οργανώνει το τυχερό παιχνίδι. Βέβαια, κάποιες φορές ορισμένα άτομα κερδίζουν ποσό μεγαλύτερο από αυτό που στοιχημάτισαν. Παρ’ όλα αυτά, κάποιο χρηματικό χάσιμο είναι αναπόφευκτο για αυτούς που παίζουν συστηματικά. 

Γητειά για να προσελκύσετε καλοτυχία στα τυχερά παιγνίδια.

Η παρακάτω γητειά της Ταρώ σας βοηθάει να έχετε μια κερδοφόρα τάση προς όλα τα τυχερά παιχνίδια. Ρυθμίζει τη ροή έτσι ώστε τα πράγματα να αρχίζουν να συμβαίνουν προς όφελός σας και οι όποιες καταστάσεις να συμβάλλουν με τον τρόπο τους.

Αυτή η διάταξη δια μέσου μιας κοσμικής δύναμης κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο στόχο.

Το Άστρο αναπαριστά τις δυνάμεις που είναι πέρα από τον ανθρώπινο έλεγχο. Βοήθεια από διαφορετικές πηγές καὶ την μεγίστη καλή τύχη. Η χρήση αυτής της κάρτας στην συγκεκριμένη γητειά μας βοηθάει στο να φτάσουμε στην τεράστια δεξαμενή των “θετικών δονήσεων “ του Σύμπαντος. Από εκεί δια μέσου της κάρτας του ερωτώντος θα σας τραβήξει προς τα επάνω οδηγώντας σας  στον τροχό της Τύχης.

Όταν θα είστε έτοιμοι, επιλέξτε την κάρτα του Άστρου. Κρατήστε την για λίγο ανάμεσα στις δύο σας παλάμες μέχρι να νοιώσετε μια ζεστασιά. Παράλληλα αρχίσετε να σκέφτεστε ότι ενώ τώρα η ζωή είναι σαν μια άνυδρη έρημος εσείς βρήκατε ξαφνικά  νερό στη έρημο. Ότι ενώ η ζωή έχει γίνει μια ρουτίνα τώρα ένα θαύμα από το πουθενά έρχεται και σας αλλάζει την ζωή. Αρχίστε να το πιστεύετε. Παράλληλα θα νοιώθετε πιο έντονα την ζέστη.

Τώρα αναζητήστε την κάρτα του ζωδίου σας. Π.χ. Είστε Κριός. Κριός στην Ταρώ  είναι ο Βασιλιάς των Ράβδων.  Είστε Υδροχόος; Υδροχόος είναι η Βασίλισσα των Δηναρίων .Επιλέγετε λοιπόν την  αντίστοιχη κάρτα και την  βάζετε στην 2η Θέση. Αν θέλετε μπορείτε  να βάλετε μια φωτογραφία σας. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία όπως πιο πρίν. Σημειώστε ότι η κάρτα σας είναι το σημείο εξισορρόπησης των άλλων δύο. Αρχίστε να οραματίζεστε τον εαυτό σας με χρυσά χέρια και λουσμένο στο χρυσό φως.

Τελικά ο Τροχός της Τύχης είναι το ψηλότερο σκαλοπάτι σε αυτήν την γητειά. Καθώς παίρνετε αυτήν την κάρτα οραματιστείτε ότι τώρα έχετε το τελικό κλειδί. Ότι τώρα έχετε το «μαγικό άγγιγμα”. Κρατήστε την κάρτα στα  χέρια σας και οραματιστείτε ότι ο τροχός γυρίζει και εσείς συνεχώς κερδίζετε κάθε φορά. Φανταστείτε ότι κερδίζετε και δεν κερδίζετε λίγα. Οραματιστείτε άλλους δίπλα σας να σας συγχαίρουν και να σας ρωτούν πως τα καταφέρατε. Νοιώστε την πανηγυρική αυτή αίσθηση όσο περισσότερο μπορείτε.

Η ΓΗΤΕΙΑ

Επικαλούμαι τις δυνάμεις της Τύχης και του Τύχωνος.

Τραβάω δυνάμεις από τα αστέρια

και με αυτές υφαίνω την ευημερία μου.

Καθώς παίζω τα τυχερά παιχνίδια

όλα τα σημάδια είναι μαζί μου…

και τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει …

Είμαι ο νικητής και κερδίζω πολλά (επαναλαμβάνεις πέντε φορές).

Η τύχη χαμογελά πάνω μου

όπως ποτέ άλλοτε.

Με όλες τις υψηλές και μυστικιστικές δυνάμεις

Μέσω των οποίων η τύχη λάμπει

Έτσι είναι και έτσι θα γίνει

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ