Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Εμπροσθότυπος: Αλληγορική γυναίκα που αντιπροσωπεύει τη Γαλλία, φορώντας ένα στεφάνι ελιάς και τοποθετημένη σε ομόκεντρα φύλλα ελιάς, κρατά ένα αγαλματίδιο της Νίκης και κλαδί μέντας που συμβολίζει τη νέα ευημερία.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ MONEY TAROT
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Οπισθότυπο: Ίδια αλληγορική γυναίκα που εκπροσωπεί τη Γαλλία αλλά με μπλε φόρεμα. κλαδιά βελανιδιάς και δέσμες σιταριού να καταλαμβάνουν το κάτω δεξιά μέρος του τραπεζογραμματίου.Υδατογράφημα: Αλληγορική γυναίκα με κλαδί ελιάς.
Οι διαστάσεις είναι 230 mm x 125 mm.

Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΣΤΗΝ MONEY TAROT
Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΣΤΗΝ MONEY TAROT

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κίτρινο, το πράσινο και το μωβ.
Το χρονογράφημα σχεδιάστηκε με βάση το έργο του ζωγράφου Sébastien Laurent, το χαρακτικό ερμήνευσαν οι Jules Piel και Rita Dreyfus.
Το τραπεζογραμμάτιο τύπου “Victory” των 5000 φράγκων τυπώθηκε πολύχρωμο με μια νέα τεχνική που ονομαζόταν intaglio και στη συνέχεια “flat”, από το 1934 έως το 1943.

Τραπεζογραμμάτιο Victory των 5000 γαλλικών φράγκων που δημιουργήθηκε από την Banque de France στις 8 Νοεμβρίου 1934 και κυκλοφόρησε στις 26 Σεπτεμβρίου 1938 μαζί με το Flameng των 5000 φράγκων. Το τραπεζογραμμάτιο τύπου Victory των 5000 φράγκων αντικαταστάθηκε από το 5000 φράγκα Union française – French Union.

Η Τράπεζα της Γαλλίας χρειάζεται λίγο χρόνο πριν δημιουργήσει ένα νέο τραπεζογραμμάτιο των 5000 φράγκων. Τα 5000 φράγκα Rouge είχαν στερηθεί το νόμιμο χρήμα τον Δεκέμβριο του 1897 και επίσης δεν είχαν μεγάλη επιτυχία, όταν, τον Αύγουστο του 1914, αντιμέτωποι με την άφιξη του πολέμου, τη διαταραχή του τραπεζικού συστήματος και τη διόρθωση των ελλείψεων σε μετρητά, οι αρχές αποφάσισαν να εκδίδουν γραμμάτια υψηλότερης ονομαστικής αξίας. Όμως το 1918 η ekdoosh του τραπεζογραμματίου σε ονομαστική αξία 5000 φράγκων Flameng απορρίφθηκε. Το 1934, η υποτίμηση του φράγκου Poincaré επιβεβαίωσε την ανάγκη να αναβληθεί η κυκλοφορία των νέων τραπεζογραμματίων σε 5000 φράγκα. Τον Σεπτέμβριο του 1938 η Banque de France κυκλοφόρησε σε κυκλοφορία το τραπεζογραμμάτιο των 5000 φράγκων τύπου “Victory” (σημαίνει: νίκη επί της οικονομικής κρίσης).

5000 φράγκα Η κυκλοφορία του Victory έληξε στις 4 Ιουνίου 1945 όταν αυτό το νομοσχέδιο στερήθηκε να είναι νόμιμο χρήμα.

Ερμηνείες

Οικονομικά

Μπορεί να έχετε δουλέψει σκληρά για να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους και ίσως τώρα είναι η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Ίσως έχετε εξοφλήσει κάποιο χρέος, έχετε βρει ασφάλεια μετά την αποταμίευση ή έχετε κάνει μια μεγάλη αγορά για την οποία έχετε αποταμιεύσει. Δώστε στον εαυτό σας ένα χτύπημα στην πλάτη και να είστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει. Τώρα μπορεί να είναι η ώρα να σκεφτούμε άλλους μακροπρόθεσμους στόχους. Δεδομένου ότι ο κόσμος αντιπροσωπεύει επίσης ένα αίσθημα ολότητας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε πώς τα οικονομικά σας ταιριάζουν στην ευρύτερη εικόνα της ζωής σας.

Επαγγελματικά

Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας, καθώς έχετε κάνει αυτό που έχετε βάλει σκοπό να κάνετε όσον αφορά την καριέρα σας. Είτε αυτό σημαίνει να βρείτε μια δουλειά που σας κάνει να νιώθετε πληρωμένοι τόσο πνευματικά όσο και υλικά, να ολοκληρώσετε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, υπάρχουν πολλά να γιορτάσετε αυτή τη στιγμή. Αφιερώστε χρόνο τώρα για να απολαύσετε αυτά που έχετε κερδίσει. Είναι πιθανό να σκέφτεστε ήδη τι θα ακολουθήσει, καθώς αυτός είναι ο κανονικός κύκλος των πραγμάτων. Προς το παρόν, απολαύστε τη στιγμή.

Ο Κόσμος Ανεστραμμένος στην Money Tarot

Ερμηνείες

Οικονομικά

Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μια άνετη οικονομικά θέση, μπορεί να αισθάνεστε στάσιμοι και δυσαρεστημένοι με αυτό που έχετε. Υπάρχει πιθανώς μια επαναξιολόγηση της σχέσης σας με τα υλικά πράγματα που πρέπει να προσαρμοστούν με τον αντίστροφο κόσμο. Εάν έχετε διαπιστώσει ότι δεν έχετε επιτύχει τους οικονομικούς σας στόχους, δεν είναι τώρα η ώρα να επιδοθείτε σε συναισθήματα απογοήτευσης. είστε κοντά σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. παραμείνετε συνεπείς και θα βρείτε άνεση.

Επαγγελματικά

Έχετε επιτύχει επιτέλους έναν μεγάλο στόχο καριέρας που θέλατε εδώ και πολύ καιρό, μόνο για να διαπιστώσετε ότι οι ανταμοιβές δεν είναι τόσο γλυκές όσο νομίζατε; Ή έχετε πέσει απλώς ντροπαλός για αυτό που θέλατε να πετύχετε; Ο Κόσμος ανεστραμμένος σηματοδοτεί ότι πλησιάζειτεστην ολοκλήρωσή σας, αλλά ίσως λείπουν τα τελευταία κομμάτια που θα σας έκαναν να νιώσετε πραγματικά πληρωμένοι. Ίσως οι στόχοι σας να έχουν καθοριστεί υπερβολικά από αυτό που οι άλλοι αντιλαμβάνονται ως επιτυχία ή ίσως να έχετε βάλει τον πήχη σας πολύ χαμηλά ώστε η επίτευξη αυτού του στόχου να μην προκαλεί πρόκληση. Τώρα είναι η ώρα να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας και να κάνετε τις προσαρμογές όπως χρειάζεται.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ