Ο Αρχάγγελος Lauviah είναι ο Αρχάγγελος της

νίκης.

Ορισμένοι από τους αναγνώστες ίσως πιστέψουν ότι έχω γράψει λάθος καθότι τον Αρχάγγελο LAUVIAH τον συναντήσαμε στις 10/-15/5 ως το 11 Καβαλιστικό όνομα του Θεού . Τον συναντήσαμε ως Ιερό Θεό (Deus Exaltandus)
Τώρα μετά από από ενάμιση μήνα συναντάμε το ίδιο όνομα σαν 17ο όνομα του Θεού και σαν Άγγελο της Νίκης. Πριν προχωρήσω όμως μια και από τον Σεπτέμβρη γράφω για Αγγέλους να κάνω μια μικρή παρένθεση. Όλοι λέμε άγγελος,  Αρχάγγελος .Γνωρίζετε όμως ότι στον τομέα της Θεολογίας υπάρχει ένας κλάδος που ασχολείται με τα των Αγγέλων και ονομάζεται Αγγελολογία;
Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον κλάδο οι Άγγελοι χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες.
 
Στην Πρώτη Σφαίρα. Σε αυτήν ανήκουν τα Χερουβείμ, τα Σεραφείμ και οι Θρόνοι. Αυτά βρίσκονται πιο κοντά στον Θεό.
 
Εν  συνεχεία έχουμε την Δεύτερη Σφαίρα. Σε αυτήν ανήκουν οι Κυριότητες, οι Δυνάμεις, και οι Αρχές.
 
Τέλος έχουμε την Τρίτη Σφαίρα. Σε αυτήν ανήκουν οι Εξουσίες, οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι.
 

 

Διαφορά ανάμεσα σε Lauviah 11o όνομα του Θεού και σε  Lauviah 17o όνομα του Θεού

Ο Αρχάγγελος Lauviah είναι ο άγγελος της νίκης. Το νόημα του ονόματός του είναι ο Δοξασμένος ο Θεός . Ψαλμός 8:2

Κύριε ο Κύριος ημών, ως θαυμαστόν το όνομα σου αν πάση τη γη . Ότι επήρθη η μεγαλοπρέπεια σου υπεράνω των ουρανών
Latin name: (Deus Mirabils) = Δοξασμένος ο Θεός
Στην χριστιανική κουλτούρα ανήκει στους Θρόνους
Στην Εβραϊκή κουλτούρα τον συναντάμε με το όνομα Zaphkiel
 
Άρα δεν υπάρχει λάθος . Ανήκουν και οι δύο στην 1η Σφαίρα.
Η  διαφορά είναι ότι το 11ο όνομα του θεού ανήκει στα Χερουβείμ.
Το 17ο όνομα στους Θρόνους.
Την διαφορά ανάμεσα στις τάξεις των Αγγέλων θα τις εξετάσουμε στο μέλλον. Ας δούμε όμως τώρα τον Αρχάγγελο Lauviah. Τον Αρχάγγελο της νίκης.

Ο Αρχάγγελος Lauviah είναι ο Αρχάγγελος της νίκης.

Ο Αρχάγγελος Lauviah είναι ο άγγελος της νίκης.Ο προστάτης των πετυχημένων ανθρώπων. Φέρνει καλοσύνη στη ζωή σας. Ο Αρχάγγελος Lauviah φέρνει τον ενθουσιασμό και τη χαρά. Επίσης, μπορεί να σας γεμίσει με αλτρουισμό και επιτυχία. Μπορεί να σας διδάξει να σέβεστε και να αγαπάτε τις δημιουργίες του Θεού και όλο το έργο και τις πράξεις του. Ο Lauviah μετατρέπει την επιχείρησή σας σε κερδοφόρο και χρήσιμη για την ανθρωπότητα. Ο Lauviah μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώση και σοφία. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε και να ζήσετε σε αρμονία με την κοσμική οργάνωση. Ο Lauviah θα φέρει επιτυχία στα σχέδια και στις επιχειρήσεις που ξεκινάτε. Σας διδάσκει να ζήσετε μια ζωή γεμάτη αφοσίωση.

Ο Αρχάγγελος Lauviah είναι ο Αρχάγγελος της νίκης.

Ο Lauviah είναι ο φύλακας άγγελος εκείνων των ανθρώπων που γεννήθηκαν από τις 11/6 έως τις 15/6.  Εάν γεννηθήκατε σε αυτή την περίοδο, τότε ο Αρχάγγελος Lauviah θα σας προστατεύει όλη σας τη ζωή. Είστε τυχεροί που καταλαβαίνετε τα συμβολικά μηνύματα που παίρνετε από τον αγγελικό κόσμο και τις αποκαλύψεις. Επίσης, ξέρετε πως ο αστρικός κόσμος λειτουργεί και εκδηλώνεται.

Ο Αρχάγγελος Lauviah επηρεάζει επίσης τον χαρακτήρα σας. Θα σας διδάξει να καταλάβετε το θαύμα της αγάπης. Ότι η αγάπη από την καρδιά σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε οτιδήποτε. Μα μάθετε ότι τα όνειρά γίνονται πραγματικότητα. Θα πρέπει να αγωνίζεστε και ακόμη και να υποφέρετε για την φυσική αφθονία.Ο Αρχάγγελος Lauviah σας βοηθά να καταλάβετε τη θλίψη και την αληθινή φύση της ανθρώπινης καρδιάς.

Εάν δεν γεννηθήκατε υπό την επιρροή του ο Αρχάγγελος Lauviah, μπορείτε ακόμα να προσευχηθείτε για την καθοδήγησή του. Μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την επιτυχημένη ζωή που ονειρεύεστε.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ