Ο Κρεμασμένος στην MONEY TAROT

Ο Κρεμασμένος στην MONEY TAROT

Τραπεζογραμμάτιο 10 ευρώ 2014

Εμπροσθότυπο: Ρωμαϊκή αρχιτεκτονική.

Ο Κρεμασμένος στην MONEY TAROT

Οπισθότυπο: Γέφυρα ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής και χάρτης της Ευρώπης.

H γέφυρα που απεικονίζεται στην πίσω πλευρά των Δέκα ευρώ

Υδατογράφημα: Όταν το χαρτονόμισμα κρατιέται κάτω από μια κανονική πηγή φωτός, εμφανίζεται ένα πορτρέτο της Ευρώπης και μια ονομασία ηλεκτροτύπου και στις δύο πλευρές.
Υπογραφή του τρίτου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας – Mario Draghi.

Το χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ είναι το δεύτερο μικρότερο σε 127 χιλιοστά (5,0 ίντσες) × 67 χιλιοστά (2,6 ίντσες) με κόκκινο χρώμα. Όλα τα τραπεζογραμμάτια απεικονίζουν γέφυρες και καμάρες/πόρτες σε διαφορετικό ιστορικό ευρωπαϊκό στυλ. το χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ δείχνει τη Ρωμανική εποχή (μεταξύ 11ου και 12ου αιώνα). Αν και τα αρχικά σχέδια του Robert Kalina προορίζονταν να δείξουν πραγματικά μνημεία, για πολιτικούς λόγους η γέφυρα και η τέχνη είναι απλώς υποθετικά παραδείγματα της αρχιτεκτονικής εποχής.

Μια νέα σειρά, παρόμοια με την τρέχουσα, κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου 2014.

 

Ο Κρεμάσςμένος στην Μoney Tarot όρθιος

Ο Κρεμασμένος στην MONEY TAROT
Ο Κρεμασμένος στην MONEY TAROT

Όσον αφορά την καριέρα σας, ο Κρεμασμένος υποδηλώνει ότι αισθάνεστε αβέβαιοι για το τι πρέπει να κάνετε. Νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια θέση και δεν ξέρετε την επόμενη κίνηση σας. Αν συμβαίνει αυτό, ο Κρεμασμένος προτείνει να αφεθείτε στην παρπύσα κατάσταση και να μην κάνετε τίποτα. Δώστε  χρόνο στον εαυτό σας για να διακρίνετε νέες  προοπτικές.  Ίσως ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορούσατε να δείτε νωρίτερα.

Όταν πρόκειται για τα χρήματά σας, ο Κρεμασμένος  σηματοδοτει ότι χρειάζεται αλλαγή προοπτικής. Αποφύγετε να κάνετε μεγάλες χρηματικές κινήσεις και να δώσετε υποσχέσεις αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει να μην δανείζεστε ή να δανίζετε χρήματα και να κάνετε επενδύσεις. Εάν υπάρχει κάποιο άγχος σχετικά με θέματα που αφορούν τα χρήματα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή τη στιγμή, μια ανάπαυλα μπορεί πραγματικά να σας οδηγήσει σε  έναν νέο τρόπο να βλέπετε τα πράγματα.

Ο Κρεμάσςμένος στην Μoney Tarot ανεστραμμένος

Ο Κρεμασμένος στην MONEY TAROT

Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος σε θέματα καριέρας  υποδηλώνει ότι αισθάνεστε κολλημένοι με την επαγγελματική σας πορεία. Η δουλειά και η προσπάθεια που έχετε καταβάλει στην καριέρα σας δεν έχουν αποδώσει τα μερίσματα που ονειρευόσασταν.

Σμαίνει επίσης ότι οι επιπλέον ώρες που έχετε εργαστεί δεν γίνονται αντιληπτές ή η εκπαίδευση που έχετε λάβει δεν αρκεί για να λάβετε προαγωγή. Είναι εύκολο να αρχίσετε να νιώθετε απογοήτευση, αλλά μην αφήσετε την όλη κατάσταση να σας πάρει από κάτω. Μείνετε συνεπείς και διατηρήστε τον έλεγχο, για να ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα.

Όσον αφορά τα χρήματα, η αντιστροφή ο  Κρεμασμένος ανεστραμμένος μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ανασφάλειες για την οικονομική σας κατάσταση. Αυτό μπορεί να σας εμποδίζει να λάβετε ευεργετικές οικονομικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να αποκτήσετε νέες γνώσεις και προοπτικές με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι που θα αποφέρει μερίσματα μακροπρόθεσμα.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ