O Πύργος =( R O A T)=καθοδηγώ σε ενάρετη ζωή

Αν ο Θάνατος που μπήκε στην πόλη ήταν αρκετά οδυνηρός, αναγκάζοντάς σας να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, τότε καλύτερα να προετοιμαστείτε με  τις ενέργειες του Πύργου.

Όταν ο Πύργος εμφανίζεται σε μία ανάγνωση, υποδηλώνει ξαφνική αλλαγή και δεν υπάρχει τρόπος να την αποφύγετε. Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να είναι αρκετά βίαιη, απροσδόκητη και καταστροφική. Η αλλαγή αυτή όπως και στην κάρτα του Θανάτου συχνά αναζητείται στο επίπεδο του υποσυνείδητου κόσμου. Ο Πύργος είναι αυτό που συμβαίνει όταν παραμένουμε προσκολλημένοι σε πράγματα, ανθρώπους, τάσεις ή πεποιθήσεις που δεν μας ωφελούν πλέον.Τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Ο Πύργος μας απελευθερώνει, μερικές φορές με τη βία, από την υποδούλωση του Διάβολου.  Χτίζοντας τη ζωή μας, τις σχέσεις μας, τους φίλους σας κ.λ.π. φυσικό είναι ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστούν ρωγμές. Όταν ασκείτε μεγάλη πίεση, αυτές οι ρωγμές μεγαλώνουν και τότε το όλο σύστημα καταρρέει .

Στην κάρτα του Πύργου βλέπουμε έναν ψηλό στενό πύργο που κλίνει επισφαλώς στην κορυφή ενός βουνού. Ο ουρανός στο φόντο είναι μαύρος. Φαίνεται σαν να συνέβη μια έκρηξη. Το στέμμα στην κορυφή της στέγης απομακρύνετε με δύναμη και οι φλόγες βγαίνουν από την κορυφή και από όλα τα παράθυρα. Δύο φιγούρες, ένας άντρας και μια γυναίκα εκτινάσσονται από τα παράθυρα , ή έχουν πηδήξει για να ξεφύγουν από τις φλόγες. Οι φλεγόμενες μπάλες πέφτουν σαν σταγονίδια γύρω τους, καθώς τα σύννεφα καπνού ανεβαίνουν στον ουρανό. Η εμφάνιση στο πρόσωπο του άνδρα και της γυναίκας, υποδηλώνει ότι δεν είχαν ιδέα για το επερχόμενο. Δεν είχαν χρόνο να σώσουν την περιουσία τους ή ακόμα και να ντυθούν σωστά. Με την πρώτη ματιά εντυπώσεις ο Πύργος τους φαίνοταν ισχυρός, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε πως δεν ήταν. 

Μερικές φορές,αισθανόμαστε παγιδευμένοι, είτε σε μια βαρετή δουλειά, σε μια δυστυχισμένη σχέση ή σε ένα γάμο. Θέλοντας να βγούμε από αυτά ή να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, απαιτείται δύναμη, θάρρος ή ενέργεια για να επιφέρει μια τέτοια αλλαγή. Μπορούμε να επιθυμούμε την αλλαγή, και την ελευθερία, αλλά φοβόμαστε τι θα συνεπάγεται αυτή η αλλαγή και όλα αυτά που ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψουμε.  Βαθιά μέσα μας ελπίζουμε ελπίζουμε ότι κάτι δραστικό θα συμβεί και θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την επιθυμητή αλλαγή. Ίσως, ελπίζουμε ότι η εταιρεία  στην οποία εργαζόμαστε θα κλείσει και τότε θα πρέπει να κάνετε κάτι για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας. Ίσως θέλετε ο/η σύζυγός σας  να μάθει για την απιστία σας και να σας επιβάλλει ένα χωρισμό ,αντί να τους πείτε ξεκάθαρα  ότι δεν τους αγαπάτε πλέον.Η κάρτα του Πύργου είναι αυτή που προσφέρει τέτοιες βαθιές επιθυμίες.

Ο Πύργος σας προσγειώνει  στη γη με ένα κτύπημα και είναι καλύτερο να μην αντισταθείτε, γιατί θα είναι ακόμα χειρότερο για εσάς, αν νομίζετε ότι μπορείτε να το ξεπεράσετε. Όταν αρνούμαστε να απελευθερωθούμε από μια ακατάλληλη κατάσταση ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, ο Πύργος αποστέλλεται από το Σύμπαν να το κάνει για μας. Το Σύμπαν ανέχετε να απομακρύνεστε από το πνευματικό σας μονοπάτι για πολύ καιρό. Περιμένει για να δεί αν θα επιστρέψετε με τον δικό σας τρόπο. Αλλά αν δεί ότι αυτό δεν συμβαίνει, τελικά παρεμβαίνει. Όποια και αν είναι η μέθοδος που θα επιλέξει να σας σοκάρει από την εφησυχασμό, είναι καλύτερο να το ακολουθήσετε.

Η αλλαγή είναι βέβαιο ότι θα είναι εκτός ελέγχου και θα είναι αδύνατο να αποφευχθεί. Η αλλαγή που φέρνει ο Πύργος μπορεί να είναι συγκλονιστική και βίαιη. Ο Πύργος μπορεί να φέρει θάνατο, αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ξαφνική μεγάλη ασθένεια. Από την άλλη, θα μπορούσε να φέρει ξαφνικά τον πλούτο ή τη φήμη εξίσου εύκολα και ξανά χωρίς προειδοποίηση.

O Πύργος =( R O A T)=καθοδηγώ σε ενάρετη ζωή (ανεστραμμένος)

Ο Πύργος ανεστραμμένος  υποδηλώνει ότι οι επιδράσεις των ξαφνικών αλλαγών δεν είναι τόσο σοβαρές. Μπορεί να είχατε αντιληφθεί έγκαιρα την όποια προειδοποίηση και καταφέρατε να αποφύγετε εγκαίρως την αλλαγή.

Αν υπήρξε απειλή σε θέματα  ιδιοκτησίας ή επιχείρησης από τις τράπεζες τότε ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί να σας δοθεί επιπλέον χρόνος για την επίλυση. Σας έχει δοθεί προσωρινή αναστολή, αλλά η όλη κατάσταση παραμένει .

Ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει επίσης ότι ενω η όποια κατάστασή σας (επαγγελματική, αισθηματική) καταρρέει, εσείς αντί να την αποδεχθείτε, μ,ε την στάση σςα  διαιωνίζεται μια αρρωστημένη κατάσταση. Ο Διάβολος σας κρατάει ακόμα. Σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απο το να πάραμένετε δίπλα του. και ότι δεν υπάρχει διαφυγή για σας. 

Είστε εσείς ή κάποιος άλλος που προκαλεί σκόπιμη ανατροπή σε όσους βρίσκονται γύρω σας; Ποιος θέλει να σας βλέπει να χάνετε τα πάντα; Γιατί θα ήθελαν τέτοια κακή τύχη για σας; Τι  μπορεί να έχετε κάνει για να έχουν τόσο μίσος για εσάς ;

Ο Πύργος ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει ένα τέλος στις δυσκολίες μας,.Μια φοβία στην υγεία που αποδείχθηκε ψευδής συναγερμό. Από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι η κάρτα που προοιωνίζει την ανοικοδόμηση από τα ερείπια. Μπορεί να εργάζεστε σκληρά για να σώσετε ό, τι μπορείτε. Αυτό θα μπορούσε να είναι η φήμη σας, η επιχείρηση ή ο γάμος σας. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ