Φύλακας Άγγελος Mahasiah: O άγγελος της διόρθωσης.

Ο Φύλακας Άγγελος Mahasiah: O άγγελος της διόρθωσης.

O Φύλακας Άγγελος Mahasiah είναι ο άγγελος της διόρθωσης.  H έννοια του ονόματος Mahasiah είναι ο Σωτήρας του Θεού. Στην εβραϊκή κουλτούρα ο Mahasiah ανήκει στην Chajoth Ha Qadesh (חיות ה קדש) και κυβερνάται από τον Αρχάγγελο Μέτατρον. Στη χριστιανικό  κουλτούρα, ο Φύλακας Άγγελος Mahasiah ανήκει στα Σεραφείμ.

Φύλακας Άγγελος Mahasiah: O άγγελος της διόρθωσης.

Ο Mahasiah είναι ο άγγελος που διορθώνει τα λάθη. Είναι αυτός ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση της Θείας Τάξης. Ο Φύλακας Άγγελος Mahasiah είναι ο βοηθός των μαθητών. Ως εκ τούτου, θα διευκολύνει τη διαδικασία της μάθησης. Όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στη ζωή. Βοηθά επίσης σε θέματα εξετάσεων, φέρνοντας την επιτυχία. Ο Mahasiah μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εισαγωγή σχολών, Πανεπιστημίων ή τμημάτων. Βοηθά επίσης με τη μελέτη των γλωσσών και την κατανόηση των άλλων. Mahasiah είναι ο άγγελος που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε εύκολα τις κατευθυντήριες γραμμές που σας δίνονται καθημερινά. Αυτός μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, του χαρακτήρα σας. Αυτός είναι που φέρνει μια ευτυχισμένη ζωή.

Φύλακας Άγγελος Mahasiah: O άγγελος της διόρθωσης.

Ο Mahasiah είναι ο Φύλακας Άγγελος όσων γεννήθηκαν μεταξύ 10/4 – 14/4. Για όσους γεννήθηκαν αυτή την περίοδο ο Mahsiah είναι ο άγγελος που επηρεάζει τη ζωή και το χαρακτήρα τους περισσότερο.

Αυτή η επιρροή μπορεί να αναγνωριστεί με τον τρόπο που μπορούν και μαθαίνουν. Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μάθετε πολλά.  Οι γλώσσες είναι μια πολύ εύκολη κατηγορία για εσάς. Κάθε γλώσσα που μαθαίνετε σας φέρνει πίσω αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές. Έτσι οδηγείστε με μια καταπληκτική εσωτερική ισορροπία. Ο Άγγελος Mahasiah σας καθοδηγεί για να αναζητήσετε την πνευματική ανάπτυξη ανεξαρτήτως κόστους ή προσπάθειας. Η αύρα των ατόμων που έχουν φύλακα άγγελο τον Mahasiah  είναι απίστευτα άσπρη και παρατηρείτε εύκολα.

Όσοι γεννήθηκατε μεταξύ 10/4 – 14/4 μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να επικοινωνείτε με τους αγγέλους, συμπεριλαμβανομένου του φύλακα άγγελό σας.

Καίσαρας

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ