Ο ημερήσιος Αρχάγγελος για κάθε ζώδιο.

Ο ημερήσιος Αρχάγγελος για Κριό 30/12

Ο Αρχάγγελος Αριέλ

Ο ημερήσιος άγγελος για κάθε ζώδιο.
Ο Αρχάγγελος Αριέλ
Ο ημερήσιος Αρχάγγελος για Κριό 30/12

Ο Αρχάγγελος Αριέλ είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη του φυσικού κόσμου. Είναι στενά συνδεδεμένη με τα ζώα, τα μέταλλα και τις στοιχειώδεις δυνάμεις στη φύση. Ο Αρχάγγελος Ariel μπορεί να μας βοηθήσει σε περιβαλλοντικά αίτια, όπως ο καθαρισμός περιβαλλοντικών καταστροφών και η προστασία και θεραπεία ασθενών ή τραυματιών ζώων

Ο αρχάγγελος Ariel είναι επίσης ο «Άγγελος του Πεπρωμένου» και πιστεύεται ότι είναι η θηλυκή όψη του Αρχαγγέλου Ουριήλ. Όντας ανδρόγυνος, ο Αρχάγγελος Ariel εμφανίζεται τόσο σε αρσενική όσο και σε γυναικεία μορφή, αν και συχνότατα αλληλεπιδρά από τη θηλυκή όψη. Ο Αρχάγγελος Αριέλ μιλάει σε μας μέσω του Τσάκρα της Καρδιάς

Για να συνδεθείτε με τη Θεία Μαγεία και τη Θεϊκή σας Εκδήλωση ικανότητα, τοποθετήστε ένα ροζ χαλαζία κρύσταλλο στο βωμό σας ή φορέστε ένα. Ο Αρχάγγελος Αριέλ είναι ένας Αγγελικός Πρέσβης της Φύσης, των Ζώων, των Στοιχείων, της Θείας Μαγείας και Εκδήλωσης.

Ο ημερήσιος Αρχάγγελος για Κριό 30/12

Ο Αριέλ θα εργαστεί αυτόνομα και / ή μαζί με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ για να θεραπεύσει τόσο τα άγρια ​​όσο και τα κατοικίδια ζώα. Μας προσκαλεί να τον καλέσουμε για αγγελική βοήθεια σχετικά με οποιαδήποτε θέματα που σχετίζονται με τα ζώα και / ή με τη διατήρηση.

Ο Ariel ευθυγραμμίζεται με τον αέρα / τον άνεμο και με το νερό και παρόλο που είναι θεματοφύλακας όλων των ζώων, είναι ιδιαίτερα ευθυγραμμισμένο με τα πουλιά και το Λιοντάρι θα θεωρείται το “ζωικό τοτέμ” του.

Ο ημερήσιος Αρχάγγελος για Κριό 30/12

Ο Ariel μας προσκαλεί να βγούμε έξω και μας ενθαρρύνει να περάσουμε χρόνο μέσα στον Φυσικό Κόσμο. Μας θυμίζει ότι υπάρχει μια μαγική θεραπευτική ενέργεια που βρίσκεται στη Φύση και είναι αναζωογονητική. Αναζωογονητική στο σώμα, το νου και το πνεύμα μας. 

Ως Αγγελικός Πρέσβης της Θείας Μαγείας και της Θαυματουργής Εκδήλωσης, ο Αριέλ είναι αφοσιωμένος στην προσπάθειά μας να ξεπεράσουμε τις αυταπάτες του περιορισμού.

Ο Αριέλ μας θυμίζει ότι όλοι έχουμε την δημιουργική δύναμη της θαυματουργής εκδήλωσης, μέσα από τη δύναμη που προβάλλουμε μέσα από τις σκέψεις μας, μέσα από τα λόγια μας, τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά μας και τις προθέσεις μας. Η δύναμη της θαυματουργής εκδήλωσης ασκείται μέσω αυτού που απεικονίζουμε και μέσα από τη δύναμη της φαντασίας μας.

Κατόπιν αιτήματος και πρόσκλησής μας, ο Αρχάγγελος Ariel θα μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε, να θεραπεύσουμε και να ξεπεράσουμε τις πεποιθήσεις που βασίζονται στο φόβο και τις σχετικές σκέψεις που έχουν την βάση τους στον φόβο. Μας βοηθάει να εστιάσουμε συνειδητά και να κατευθύνουμε τη δημιουργική δύναμη των σκέψεων, των λέξεων, των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων, των προθέσεων μας με αυτό που θέλουμε πραγματικά να δημιουργήσουμε και να βιώσουμε.

Ο ημερήσιος Αρχάγγελος για Κριό 30/12

Με την υπέρβαση των ψευδαισθήσεων  και του περιορισμού, υπερβαίνουμε τη φτώχεια και την έλλειψη συνείδησης, ανεβαίνοντας μέσα στην φυσική και αληθινή μας κατάσταση της Θαυματουργής Συνείδησης. Ο Αριέλ μας θυμίζει ότι η διατήρηση της Θαυματουργής Συνείδησης είναι μια επιλογή που κάνουμε με κάθε σκέψη, με κάθε λέξη, με κάθε έκφραση της δημιουργικής μας δύναμης. Μας θυμίζει ότι όσο περισσότερο ασκούμε την Θαυματουργή Συνείδηση, τόσο πιο φυσικά θα διατηρήσουμε αυτή την ανυψωμένη δόνηση του Όντος μας. Όσο πιο προσεκτικοί είμαστε, τόσο γρηγορότερα θα αντιληφθούμε που βασίζονται οι ψευδαισθήσεις μας και τότε πιο γρήγορα θα επαναπροσδιορίσουμε την  Θαυμαστή μας Συνείδηση.

Ως σημαντική πτυχή της Θαυματουργής Εκδήλωσης, ο Αριέλ φέρνει ένα όμορφο μείγμα αγάπης, ενθουσιώδους ενέργειας , δύναμης και θάρρους. Ενθαρρύνει, εμπνέει και παρακινεί, παράλληλα τη φυσική μας εσωτερική δύναμη και εμπιστοσύνη. 

Ο ημερήσιος Αρχάγγελος για Κριό 30/12

Ο Αρχάγγελος Αριέλ θα μας βοηθήσει να θυμόμαστε ότι όλα είναι δυνατά. Θα βοηθήσει εκείνους που τον καλούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη της σταθερής τους πίστης για να ωθήσουν τα έργα τους σε θαυμαστά αποτελέσματα. Οδηγεί και μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε την ευδαιμονία μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι όταν κάνουμε αυτό που αγαπάμε, όταν κάνουμε αυτό που μας φέρνει χαρά και αυτό που εκπληρώνει προσωπικά, θα βιώσουμε πράγματι μια θαυματουργή ύπαρξη,

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ