Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων για 15/2-21/2/20

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων για 15/2-21/2/20

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Δηναρίων

BALES TON DINARION
Ο Βαλές των Δηναρίων

Ο Βαλές των Δηναρίων υποδηλώνει ότι ήρθε ο κατάλληλος χρόνος για να γίνετε πιο πρακτικοί και να προχωρήσετε με πιο ρεαλιστικούς στόχους στην δημιουργία ενός νέου εγχειρήματος.

Ο Βαλές των Δηναρίων αντικατοπτρίζει κάποιο γνωστό σας άτομο το οποίο θα σας παρέχει πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων σας.

Θέλετε να είστε οικονομικά επιτυχημένοι και ασφαλείς; Σκεφτείτε πώς θα το πετύχετε αυτό. Σκεφτείτε κάτι μεγάλο και πηγαίνετε για αυτό. Θυμηθείτε: Πρέπει να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που μπορεί να γίνει ορατό και αισθητό από όλους. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε και να γίνετε προληπτικοί αντί να χρονοτριβείτε. Κρατήστε το όνειρό σας και φυλάξτε σφιχτά. Στη συνέχεια να το κάνετε πραγματικότητα. Ξεκινήστε να χτίζετε λιθαράκι -λιθαράκι.. Πιστέψτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να το κάνετε

Αισθηματικά: Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

DYO TON XIFON
Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Η αδυναμία του να  προχωρήσετε  προς τα εμπρός λόγω της σωματικής ή συναισθηματικής κόπωσης είναι εμφανής. Σε θέματα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά παρουσιάζετε ζήλια και χειραγώγηση, είτε από την πλευρά των εταίρων ή από την δική σας. Ο υπονομευτής  που δουλεύει εναντίον σας παρουσιάζετε  ως φίλος σας.

Κάποιοι από εσάς καλούνται να αντιμετωπίσουν νομικά  προβλήματα. Παλιές αντιπαλότητες επανεμφανίζονται.

 Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο είναι ένα αδιέξοδο, όπου δύο δυνάμεις μάχονται ο ένας τον άλλον. Αυτή η μάχη μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό κόσμο. Είστε αναγκασμένοι να βρίσκεστε στο μέσον και να είστε οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων. Ωστόσο, επειδή κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν φαίνονται πρόθυμα να εργαστεί, μπορεί να βρεθείτε μπερδεμένοι. Η πίεση θα είναι μεγάλη και δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε.

Οικονομικά: Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

DEKA TON KYPELLON
To Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να υποδεικνύει ότι  κάποιοι από εσάς μπορεί να μην έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες όσον αφορά τα οικονομικά σας ή να  προσπαθείτε πράγματα που είναι πέρα από τα όρια σας.

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο   υποδηλώνει ότι οι ισχυροί δεσμοί με την οικογένεια έχουν σπάσει. Το Δέκα των Κυπέλλων είναι πραγματικά η πιο «ευτυχισμένη» κάρτα, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτή η εξιδανικευμένη εικόνα της εγχώριας ειρήνης και άνεσης έχει σπάσει ή ήταν εξωπραγματική. Αντί να προσπαθείτε να αποκαταστήσετε τους όποιους δεσμούς, ίσως να απομακρύνεστε.

Το Δέκα των Κυπέλλων ανεστραμμένο   υποδηλώνει ότι οι ελπίδες σας για ευτυχισμένους χρόνους δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Θα πρέπει να μάθετε  να αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Να φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την αρμονία στην ζωή σας .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ