Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Ράβδων 

OKTO RABDON
Το Οκτώ των Ράβδων

Το Οκτώ των Ράβδων σε εργασιακό επίπεδο υποδηλώνει ότι αν είστε αυτοαπασχολούμενοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσει το είναι σας σε μια ιδέα, σε μια σκέψη αυτό μια πολλή σκέψη και να πραγματοποιήσετε την εργασία σας. Θα έχετε τα μέσα για να φτιάξετε το δικό σας έργο επιχειρήσεων, αν είστε διατεθειμένοι να υποβάλετε τον απαιτούμενο χρόνο και την προσπάθεια που θα χρειαστεί για να το κάνετε να συμβεί.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Κυπέλλων

pente tvn kypellvn
Πέντε των Κυπέλλων
Το Πέντε των Κυπέλλων δείχνει ότι το θέμα της απώλειας είναι κάτι που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε καλά.

Τα κυρίαρχα συναισθήματα είναι η θλίψη, η απώλεια και η άρνηση του ελέγχου!

Το Πέντε των Κυπέλλων  σας λέει να μην είστε επικεντρωμένοι στις χαμένες ευκαιρίες αλλά να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε τις επερχόμενες.

Να θυμάστε ότι ζούμε σε έναν κόσμο δυαδικό. Η κάθε προφανής αρνητική ιδιότητα αντιστοιχεί σε μία θετική.

Οικονομικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα της  Δικαιοσύνης ασχολείται με την ιδέα του  νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος. Έτσι και στον τομέα των οικονομικών όλα τα γεγονότα, και όλοι οι άνθρωποι, είναι συνδεδεμένα. Είναι σημαντικό να θυμόσαστε ότι  όλα όσα κάνετε , είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των ενεργειών σας.  Άσκοπες  σπατάλες σας έχουν φέρει τώρα σε μία δυσχερή οικονομική θέση. Σωστές και μακροπρόθεσμες επενδύσεις μπορεί να λειτουργούν τώρα ” ως μαξιλάρι”. Καλείστε λοιπόν τώρα να ασχοληθείτε με τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ