Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

ENNIA TON RABDON ANESTRAMMENO
Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Eννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  δείχνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να νοιώθετε ότι περιτριγυρίζεστε από αξεπέραστες ευθύνες ή την έλλειψη υποστήριξης των γύρω σας. Μπορεί επίσης να λείπουν οι απαραίτητοι πόροι σε οικονομικά θέματα ή στενά περιθώρια χρόνου, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις.

Το Eννέα των Ράβδων ανεστραμμένο  υποδηλώνει τον φόβο ανάληψης καθηκόντων λόγω του ότι οι ευθύνες σας θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες.

Αισθηματικά: Το Άρμα ανεστραμμένο

arma anestramenno
Το άρμα ανεστραμμένο

 

Το Άρμα ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά Αποφύγετε αυτήν την περίοδο τις άσκοπες φιλονικίες και τις σπασμωδικές ενέργειες . Μην επιδεικνύεται στάση αλαζονείας γιατί στο τέλος θα βγείτε εσείς οι  χαμένοι.

Διαχειριστείτε τις όποιες καταστάσεις με μεγάλη προσοχή γιατί οι  ισορροπίες είναι ακόμα εύθραυστες!

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων

EXI TON DHNARION
Το Έξι των Δηναρίων

 

Το Έξι των Δηναρίων είναι συχνά μια κάρτα όσον αφορά την γενναιοδωρία. Μοιραστείτε ό, τι έχετε, καθώς υπάρχει πάντα κάποιος που χρειάζεται την βοήθειά σας. Αυτή η γενναιοδωρία δεν πρέπει να υφίσταται μόνο στον δημοσιονομικό τομέα.

Αναφέρεται και στην γενναιοδωρία του να μοιραστείτε τις ιδέες σας , τις απόψεις σας τις γνώσεις σας. Να μην διστάσετε να προσφέρετε και πνευματική στήριξη, σε όσους το χρειάζονται.

Βλέπετε πολλές φορές η πνευματική στήριξη είναι συχνά πολύ πιο σημαντική από τα χρήματα που μπορούν να αγοράσουν οτιδήποτε. Για όσους πάλι έχετε ανάγκη να μην είστε πολύ υπερήφανοι για να δεχτείτε αυτό που σας προσφέρεται.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ