Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Δηναρίων 

DYO TON DINARION
Το Δύο των Δηναρίων

Το Δύο των Δηναρίων υποδηλώνει τους σωστούς χειρισμούς απέναντι στις διακυμάνσεις της Τύχης. Το Δύο των Δηναρίων σας προσκαλεί να προετοιμαστείτε για επερχόμενες δυσκολίες οι οποίες δεν είναι ακόμα ορατές. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα πλάνο με περιορισμένα έξοδα. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως θα μπορούσαν να σας φέρουν σε αμηχανία. Επαναξιολογήστε καταστάσεις και κάντε πρωτότυπους χειρισμούς για να αποφύγετε στο άμεσο μέλλον ” φουρτουνιασμένες καταστάσεις“.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

9 dinarion anestrameno
To Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι οικονομικές αναποδιές λειτουργούν εις βάρος του συναισθηματικού τομέα. Ορισμένοι βιώνετε μια απώλεια που οφείλεται σε απερίσκεπτη απόφαση ή σε ανόητη συμπεριφορά.  

Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι εργάζεστε πολλές ώρες σε βάρος της προσωπικής σας ζωής.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

TESERA KYPELON ANESTRAMENO
Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα κάτι καλό να έρθει στο δρόμο σας. Θα πρέπει όμως να εργαστείτε σκληρά για να το αποκτήσετε.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο  σας λέει να κρατήσετε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά σε νέες δυνατότητες. και να απελευθερώσει μερικά από το επίκεντρο για τον εαυτό σας να επιτρέψει να εμφανιστούν νέες ευκαιρίες.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο  σας λέει επίσης να επιδείξετε μεγαλύτερη εκδηλωτικότητα καθώς παρουσιάζονται: Νέα ενδιαφέροντα, νέες θυσίες, νέες προοπτικές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ