Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Δηναρίων

BALES TON DINARION
Ο Βαλές των Δηναρίων

Ο Βαλές των Δηναρίων υποδηλώνει ότι ήρθε ο κατάλληλος χρόνος για να γίνετε πιο πρακτικοί. Να προχωρήσετε με πιο ρεαλιστικούς στόχους στην δημιουργία ενός νέου εγχειρήματος.

Ο Βαλές των Δηναρίων αντικατοπτρίζει κάποιο γνωστό σας άτομο. Αυτό θα σας παρέχει πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων σας.

Μπορεί όμως η κάρτα του Βαλέ των Δηναρίων να είναι και μία αντανάκλαση του δικού σας εαυτού που ακόμα δεν την έχετε εκφράσει.

Αισθηματικά: Οι Εραστές

erastes
Οι Εραστές

Οι Εραστές  αντιπροσωπεύουν την τελειότητα, την αρμονία και την αμοιβαία ελκυστικότητα. H εμπιστοσύνη του ενός πρός τον άλλο τους δίνει δύναμη για να ξεπεραστούν τα εμπόδια στη ζωή. Ο δεσμός που οι δύο εραστές έχουν δημιουργήσει είναι απίστευτα ισχυρός. Μάλιστα αρκετά συχνά αντανακλά προς τον γάμο, την σύνδεση με την αδελφή ψυχή ή σε μια πολύ στενή σχέση.

Οι Εραστές μπορεί επίσης να υποδηλώνουν μια πολύ έντονη σεξουαλική σχέση που πηγαίνει πέρα από τη στιγμιαία ικανοποίηση και να οδηγεί σε μια  σφοδρή επιθυμία και πάθος που υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, η κάρτα των Εραστών αντιπροσωπεύει τη δημιουργία ανάπτυξης ενός προσωπικού συστήματος πεποιθήσεων που εκφράζει όσο το δυνατόν καλύτερα τις δικές σας αξίες.

 

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

o ipotis ton rabdon
Ο Ιππότης των Ράβδων

Η παρουσία του Ιππότη των Ράβδων σε μια ανάγνωση δείχνει ότι η παρούσα κατάσταση θα αλλάξει σύντομα καθώς η ενέργεια του Ιππότη των Ράβδων υποδηλώνει ξαφνικές αλλαγές και ενέργειες. Αναμένονται κάποιες συμφέρουσα σκέψεις, ιδέες ή / και τα σχέδια που έχουν να κάνουν με  επιχειρήσεις ή τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Το επίκεντρο του Ιππότη των Ράβδων  είναι σχετικά με την ανάγκη να λάβει σημαντικές αποφάσεις και απεικονίζει κάποιον που έχει μια αναζήτηση για το πάθος και την εμπειρία.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ