Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης

Στα επαγγελματικά μπορεί να έχετε κολλήσει σε ιδέες του παρελθόντος και να έχετε άκαμπτες πεποιθήσεις. Δεν θέλετε να υλοποιήσετε νέες ιδέες ,πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση την εξελικτική σας πορεία.

Ώρα να ξεφύγετε και να βρείτε κάτι άλλο, κάπου αλλού πού θα ενθαρρύνει την ελευθερία της σκέψης σας!

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων

Σαν κάρτα Εννέα των Κυπέλλων αναφέρεται συνήθως σε μια ικανοποιητική συναισθηματική κατάσταση, όπως η ενίσχυση  ενός ρομαντικό δεσμού τη σταθεροποίηση μιας φιλίας ή την ολοκλήρωση μιας σεξουαλικής σχέσης. Αυτό δείχνει ότι η χαρά και η ευτυχία είναι στο χέρι σας. Στην πραγματικότητα, την βιώνετε ήδη. Είναι ένα σημάδι για να απολαύσετε την αφθονία της ζωής και να νοιώσετε σε βάθος  κάθε ένα από τα συναισθήματά σας, όπως δεν τα είχατε νιώσει ποτέ πριν. Δείτε την τελειότητα ολόγυρα σας.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει μια κατάσταση που τελικά δεν λειτουργεί για σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, αναγνωρίστε ότι δεν έχει σημασία το πόσο σκληρά προσπαθείτε γιατί ορισμένα από αυτά πιθανώς ποτέ δεν θα επιλυθούν.

Το Οκτώ των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να αντανακλά απελπιστικές , άσκοπες κινήσεις καθώς παρασύρεστε από το ένα μέρος στο άλλο σαν κάποιος που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του ή να περιορίζεται με κάποια ρύθμιση  που δεν του ταιριάζει ή δεν του  είναι αρκετή

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ