Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των ξιφών για ορισμένους από εσάς σηματοδοτεί σήμερα το τέλος μια ταραχώδους κατάστασης. Άλλοι κατορθώνετε να ξεπεράσετε τους όποιους ανασταλτικούς παράγοντες που σας εμπόδιζαν μέχρι τώρα!

Ο Ιππότης των Ξιφών σαν μια ανάγνωση μονής κάρτας υποδηλώνει ξενύχτι πριν από ένα σημαντικό τεστ .Για να τελειώσετε ένα σημαντικό δοκίμιο ή ότι πρέπει να μείνετε ξύπνιοι για να τελειώσετε μια σημαντική εργασία.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος

O Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος συνήθως αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό, δογματικό, άνθρωπο στη ζωή σας.

Μπορεί ακόμα να αντιπροσωπεύει εσάς που με τις δραστήριες ενέργειες σας μπορείτε να υπερέχετε σε διαξιφισμούς και να αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Μπορεί ακόμα να υποδηλώνει κάποιο άτομο που διαθέτει όλες αυτές τις ικανότητες και που είναι έτοιμος να σταθεί στο πλάι σας για να σας βοηθήσει.

Το  μεγάλο πρόβλημα όμως που εμπεριέχει αυτή κάρτα επειδή είναι ανεστραμμένη είναι ότι είστε υπερβολικά κατηγορηματικοί σε σημείο που μπλοκάρετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είστε τόσο σίγουροι για τις απόψεις σας που μπορεί να προκαλέσετε χάος στο όνομα της τάξης!

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

To Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ξιφών ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει σήμερα για πολλούς από εσάς τη στασιμότητα και την έλλειψη δράσης που οδηγεί σε αυξημένη απογοήτευση.Μια δουλειά που έχει καταντήσει αγγαρεία για εσάς. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτό το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε και να επανέλθετε αργότερα όταν θα νοιώθετε πιο έτοιμοι. Ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όταν η ενέργεια σας θα ρέει καλύτερα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ