Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Αυτοκράτορας των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά. Πιθανότατα να υπάρξει προσέγγιση από άτομο που θα θελήσει να σας χειραγωγήσει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.

Ως αντανάκλαση του εαυτού σας, ο Αυτοκράτορας των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι βάλατε στόχους πέρα από τις δυνατότητες σας.

 Αισθηματικά: Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο γάμος παραμένει. Οι προοπτικές είναι δυσοίωνες! Αυτήν την περίοδο υπάρχει μια έλλειψη δέσμευσης. Μπορεί να επικεντρωθήκατε τόσο πολύ στην καριέρα και δεν δώσατε τον απαραίτητο χρόνο στην σχέση.

Οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως να προκαλέσαν προβλήματα στη σχέση. Ο Άσσος των Δηναρίων ανεστραμμένος δείχνει ότι εσείς επιλέξατε με βάση την οικονομική κατάσταση και μόνο. Η έλξη μπορεί επίσης να είναι καθαρά σωματική.

Οικονομικά: Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Τo Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Τον τελευταίο καιρό πολλοί από εσάς παρουσιάζουν μία ανικανότητα στο να κερδίζουν χρήματα ή στερούνται φαντασίας! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είτε διακατέχεστε από τον φόβο της επιτυχίας, της υπευθυνότητας και επιρρίπτεται συνεχώς βάρη στον εαυτό σας για λάθη του παρελθόντος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ