Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Δηναρίων

DYO TON DINARION
Το Δύο των Δηναρίων

Το  Δύο των Δηναρίων  έρχεται σήμερα ως συμβουλή που σας λέει να προσπαθήσετε σκληρά για να διατηρήσετε  τα πράγματα όπως είναι. Να διατηρήσετε τις όποιες  ισορροπίες έστω και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο.

Μην βιαστείτε να πάρετε τίς όποιες αποφάσεις προτού εξετάσετε προσεκτικά όλες τις επιλογές σας.

Οι αποφάσεις θα παρθούν τελικά, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. 

Αισθηματικά: Το Τρία των Ράβδων

to ria ton rabdon
Το Τρία των Ράβδων

Όταν πρόκειται για την αγάπη και τις σχέσεις, το Τρία των Ράβδων δείχνει ότι εξακολουθείτε να ψάχνετε ή να περιμένετε να συμβούν πράγματα.

Το Τρία των Ράβδων αντιπροσωπεύει συνήθως μια νέα σχέση που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί βαθύτερα, ή δεσμούς που δεν έχουν ενισχυθεί ακόμα, ή συναισθήματα που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ή μυστικά που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί.

Το Τρία των Ράβδων δείχνει επίσης να είστε σε μια δεσμευμένη σχέση, αλλά δεν είναι σε θέση να υποδείξει ακόμα έναν γάμο.

Οικονομικά: Το Πέντε των Ράβδων

5 ton rabdon
Το Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τις οικονομικές σας προβλέψεις . Είναι πιθανό ότι μια επένδυση θα πέσει, ή ότι η εταιρεία σας θα αντιμετωπίσει οικονομικές απώλειες.

Οι οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δυσβάσταχτες, αλλά έχετε αρκετό χρόνο για προγραμματισμό. Το Πέντε των Ράβδων δείχνει ότι η όποια οικονομική απώλεια είναι προσωρινή.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ