Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Ο Βασιλιάς των Ράβδων

O Βασιλιάς των Ράβδων υποδηλώνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ειλικρινή συμπεριφορά πρός τρίτους.

O Βασιλιάς των Ράβδων έχει μεγάλη εμπειρία και προσπαθεί να φέρει σε πέρας κάθε υπόθεση με την οποία ασχολείται O Βασιλιάς των Ράβδων βασίζει τις γνώσεις του σε συστήματα και προσεγγίσεις που έχει δοκιμάσει ο ίδιος σε πολλές περιπτώσεις. Είναι το άτομο που αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Η εξαιρετικά πειστική φύση του Βασιλιάς των Ράβδων ενθαρρύνει τους άλλους να ακολουθήσουν το προβάδισμα του και να του προσφέρουν την πιστή υποστήριξή τους.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων στα αισθηματικά  υποδηλώνει μια δυναμική σχέση. Και οι δύο εταίροι βρίσκονται σε εγρήγορση τους και διατηρούν μεγάλη ανταγωνιστικότητα στο πλαίσιο της σχέσης. Αυτό το ζευγάρι μπορεί να έχει λίγα κοινά σημεία, μπορεί να ζεί ξεχωριστές ζωές, ο καθένας με τους δικούς του φίλους και  συμφέροντα. Αυτό δεν σημαίνει  ότι η σχέση τους είναι κακή ή λάθος! Απλά  αγαπάνε την ελευθερία και την ατομικότητα τους. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλές συγκινήσεις και  ενθουσιασμός στη σχέση, αφού είναι σχέση τύπου”Mαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”.

Το Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει εντάσεις σε οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό απορέει από το γεγονός ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οικονομική ρευστότητα. Προσπαθήστε  να δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα και ψύχραιμα.

Οικονομικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα όσο ήταν στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, φαίνονται εντελώς βαρετά. Βρίσκεστε σε μία κατάσταση που αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα. Λοιπόν, η απάντηση είναι ότι μπορείτε! Το Σύμπαν σας δείχνει το δρόμο. Απλά πρέπει να πάψετε να εθελοτυφλείτε και να δώσετε προσοχή στα πιο αδύνατα σας σημεία.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ