Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Ράβδων

Το Τέσσερα των Ράβδων

Σε θέματα σταδιοδρομίας τα Τέσσερα των Ράβδων δείχνει ευτυχώς την αλλαγή σε μια νέα δουλειά. Σε ένα νέο πόστο ή εργασιακό περιβάλλον όπου οι συνάδελφοι είναι συνεργάσιμοι. Ίσως έχετε αναλάβει μια εργασία που δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο σας. Αποτέλεσμα; Να ξοδεύετε χρόνο μέχρι να προσαρμοστείτε και να τα βρείτε με τους νέους συναδέλφους σας. Τα πάντα είναι καινούργια και συναρπαστικά. Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι! Η μεγάλη ομαδική δουλειά υποδηλώνεται από όλους όσους εμπλέκονται με τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο. 

Το Τέσσερα των Ράβδων μπορούν να υποδηλώνει ότι θα παρακολουθήσετε μια εργασία ή ένα σπουδαίο σεμινάριο. Ίσως να είστε ο επίτιμος προσκεκλημένος ή ίσως ακόμη και να λάβετε ένα βραβείο για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου. Μεγάλος ενθουσιασμός και κύρος περιβάλλει αυτό το γεγονός.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων

Στον τομέα της αγάπης υπάρχουν θετικά μηνύματα που έρχονται στο δρόμο σας. Εάν είστε μόνοι σας, ένα άτομο με το οποίο έχετε πολλά κοινά, και το οποίο είναι επίσης πολύ τολμηρό, μπορεί να εισέλθει στον κόσμο σας. Αν είστε δεσμευμένοι ή δυστυχισμένοι, τώρα είναι η ώρα  να αποφασίσετε αν η σχέση μπορεί να σωθεί. Πόσο καιρό προσπαθήσατε και αν τελικά άξιζε ή αξίζει τον κόπο να μείνετε σε αυτήν!

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων

H Βασίλισσα των Δηναρίων

Η Βασίλισσα των Δηναρίων αντιπροσωπεύει  την ευημερία και την ασφάλεια. Υποδηλώνει  ότι έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε ένα επίπεδο  οικονομικής ή φυσικής ασφάλειας τα οποία, με τη σειρά τους, σας δίνει τη δυνατότητα να είσαστε γενναιόδωροι με τους άλλους και να μοιράζεστε τον πλούτο και την ευημερία σας με αυτούς που αγαπάτε. Έχετε χρησιμοποιήσει την οικονομική σας  ευημερία για να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον σπιτιού και να είστε επικεντρωμένοι στις επενδύσεις την οικογένειά σας, καθώς και την προσωπική σας περιουσία.

Η Βασίλισσα των Δηναρίων σας ζητά να διατηρήσετε μια  φροντίδα,  προς  την αντιμετώπιση με τους άλλους όταν το απαιτούν οι καταστάσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ