Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Ο Θάνατος

o thanatos
Ο Θάνατος

Ο Θάνατος δείχνει την ώρα μιας σημαντικής μετατροπής, αλλαγής και μετάβασης. Θα πρέπει να μετατρέψετε εσωτερικά τον εαυτό σας σε βάθος και να τον καθαρίσετε από οτιδήποτε παλιό, προκειμένου να κάνετε χώρο στο νέο. Οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να χαιρετιστεί ως θετική. Θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως μετασχηματιστική δύναμη στη ζωή σας. Ο Θάνατος και η εκκαθάριση περιοριστικών παραγόντων μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε μια ευρύτερη, πιο ικανοποιητική εμπειρία της ζωής.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

VASILIAS KYPELLON ANESTRAMMEBOS
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει  την ανασφάλεια μέσα στη σχέση σας. Αν αυτό Βαλές είναι ανεστραμμένος  έχει και την ερμηνεία ότι μπορεί να χρειάζεστε μια συνεχή διαβεβαίωση ότι σας αγαπούν. Μπορεί να θέλετε να ακούτε πάντα φιλοφρονήσεις, και αν αυτό δεν συμβαίνει τότε μπορεί να γίνεστε δύστροποι. Ο σύντροφός σας  διακατέχετε από το συναίσθημα του φόβου και νοιώθει σαν να “περπατάει πάνω σε τεντωμένο σχοινί” μην τυχόν και σας  διαταράξει γιατί  πάντα είστε αναστατωμένοι ή με το ένα ή με το άλλο.

Τον τελευταίο καιρό βγάζετε ένα πολύ κυκλοθυμικό χαρακτήρα!

Οικονομικά: Η Δύναμη ανεστραμμένη

H DYNAMI ANESTRAMMENH
Η Δύναμη ανεστραμμένη

Η Δύναμη ανεστραμμένη είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, πριν το μετανιώσετε. Συχνά  είναι ένα σημάδι ότι οι προτεραιότητές σας δεν ευθυγραμμίζονται σωστά. Δεν ευθυγραμμίζονται με τον αληθινό σας εαυτό και ενεργείτε με τρόπο που δεν είστε πραγματικά “.εσείς”.  Εξετάστε τρόπους με τους οποίους εκδηλώνεστε στη ζωή σας και σημειώστε ότι αυτές οι ενέργειες δεν είναι πάντοτε προς το συμφέρον σας. Η Δύναμη ανεστραμμένη αντιπροσωπεύει στα οικονομικά την ανάληψη ρίσκων, ανόητες ενέργειες ή την άσκοπη σπατάλη. Με όλα αυτά κάνετε κακό στον εαυτό και στους γύρω σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ