Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

To Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Σε γενικές γραμμές, το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο υποδεικνύει μια πιθανή απογοήτευση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι σοβαρό, ή ότι η ζωή σας έχει γίνει κομμάτια .Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθάνεται οποιοδήποτε πόνο που έρχεται ως αποτέλεσμα, και προχωρήσετε. Πραγματικά δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι αυτή τη φορά τα δύσκολα έχουν περάσει και είστε στο δρόμο προς την ανάκαμψη. Συνειδητοποιείτε ότι  όντως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή σας, με τα οποία μπορείτε να αισθάνεστε ευχαριστημένοι. Έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας από όπου και μπορείτε να προχωρήσετε.

Αισθηματικά: Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης αντανακλά το γεγονός ότι αρκετοί από εσάς επιδίδεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης.Θέλετε να αναζητήσετε την αλήθεια με κάθε κόστος.

Μπορεί να  επιθυμείτε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας και, ως εκ τούτου, έχετε αρχίσει πρόσφατα ένα ταξίδι της αυτο-ανακάλυψης. Οι απαντήσεις δεν βρίσκονται στον εξωτερικό κόσμο, αλλά μέσα σας!

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Βασίλισσας των Δηναρίων ανεστραμμένη

H Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  είναι μια κάρτα που δείχνει ότι σήμερα στην ζωή σας τον κύριο λόγο έχει η καχυποψία και ο φόβος. Κάποιοι δεν αισθάνεστε άνετα γιατί συνεχώς εξαρτιέστε οικονομικά από τρίτους. Θέλετε να αλλάξετε σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας αλλά προς το παρόν αυτό δεν είναι εφικτό.

H Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη  δείχνει πάλι ότι ορισμένοι από εσάς έχετε μια συνεχή ενασχόληση με τα χρήματα. Σας εκνευρίζει το γεγονός ότι όσο πιο πολύ βάζετε ένα οικονομικό στόχο, τόσο αυτός απομακρύνεται. Νοιώθετε σαν να κυνηγάτε χίμαιρες. Προσγειωθείτε και αντιληφθείτε ότι το χρήμα δεν είναι στόχος είναι διάμεσος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ