Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Ο Διάβολος ανεστραμμένος

DIABOLOS ANESTRAMENOW
Ο Διάβολος ανεστραμμένος

Στο πλαίσιο σταδιοδρομίας, ο Διάβολος ανεστραμμένος δείχνει την συνειδητοποίηση εκ μέρους σας, για το πώς η συμπεριφορά σας και οι επιλογές σας έχουν επηρεάσει τις τρέχουσες συνθήκες. Έτσι είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κάνετε βήματα για να φτάσετε εκεί που θα  θέλατε να είστε. Μπορεί να αισθανθήκατε κολλημένοι στη δουλειά σας εξαιτίας οικονομικών περιορισμών. Να εστιάσατε υπερβολικά στην επίτευξη μιας κατάστασης ή των υλιστικών στόχων. Τώρα αρχίζετε να βλέπετε εκ νέου και πιο σφαιρικά στο τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και πιο ολοκληρωμένους στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τα νέα κίνητρα. Μην επιστρέψετε στις παλιές συνήθειες επειδή είναι άνετες ή προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια. Από οικονομικής άποψης, αν έχετε εμπλακεί σε τυχερά παιχνίδια, υπερβολικές δαπάνες , αρχίζετε να επανακτάτε τον έλεγχο του εαυτού σας.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

vales kypelon anestramenow
Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι η σχέση είναι γεμάτη παιδαριώδεις διαμάχες. O ένας σύντροφος παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά και αυτό τον καθιστά  ανυπόφορο για τον άλλον. Αυτό κάνει επίσης δύσκολη την επικοινωνία στη σχέση. Όσο για τα συναισθήματα, έχουν γίνει ουδέτερα.

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι το ερωτικό σας ενδιαφέρον τον αφήνει αδιάφορο. Έτσι δεν έχει κανένα λόγο να σας θαυμάζει όπως παλιά.

Οικονομικά: Η Εγκράτεια ανεστραμμένη

egkrateia anestrammeni
Η Εγκράτεια ανεστραμμένη

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη σε σχέση με τα οικονομικά, υποδηλώνει ότι πρέπει να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ εσόδων-εξόδων. Άρα πρέπει να αποφύγετε τις όποιες περιττές σπατάλες ή έξοδα. Επίσης κάποια αναμενόμενα χρήματα δεν θα σας έρθουν στο τώρα. Παρόλα αυτά μην τους χαρίζεστε. Δείξτε θάρρος. Ζητήστε από αυτούς που σας χρωστούν. Η ροή των χρημάτων θα αυξηθεί.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ