Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

ASSOS TON RABDON ANESTRAMMENOS
O Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Ράβδων  είναι η πρώτη και πιο σημαντική κάρτα της Μικρής Αρκάνας .Σας λέει ότι κάτι νέο έρχεται, που θα σας αλλάξει  το μονοπάτι που τώρα διανύετε. Οι προοπτικές σας πρόκειται να αλλάξουν και είναι  τώρα καιρός να εμπιστευθείτε την ικανότητά σας να αυτοσχεδιάζετε.

Ο Άσσος των Ράβδων  είναι μια πολύ θετική κάρτα και λέει ότι έχετε το χρόνο και την ενέργεια για να ξεκινήσετε αυτή τη νέα διαδρομή. Λέει ότι θα καταφέρετε να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ όλων των διαφορετικών πτυχών της ζωής σας και ότι είστε στην τέλεια θέση για να κάνετε τολμηρές κινήσεις.

Αισθηματικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

Η Δικαιοσύνη υποδεικνύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου. Πρόκειται για σxέσεις που δημιουργούνται ή διαλύονται.π.χ  διαζύγιο. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην ποιότητα των μελλοντικών σχέσεων . Αν παραμείνετε σταθεροί στις πεποιθήσεις σας και τι θα συνεχίσετε ή δεν θα ακολουθήσετε, θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας. 

Οικονομικά: Ο Ερημίτης

o erimitis
Ο Ερημίτης

Ο Ερημίτης υποδηλώνει ότι αυτή είναι μια στιγμή  για να είστε συντηρητικοί, όταν πρόκειται για χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Συντηρητικοί επίσης όσον αφορά τις αποφάσεις σας σε όλα τα επίπεδα -επαγγελματικά, οικονομικά Αποφύγετε τις διαφωνίες και μην εμπλακείτε σε θέματα διαιτησίας για να εξομαλύνετε καταστάσεις γιατί θα πληρώσετε εσείς “το μάρμαρο “. Αποφύγετε επίσης τα τυχερά παιχνίδια!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ