Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Το Έξι των Ξιφών

EKSI XIFON
Έξι των Ξιφών

Αυτή η κάρτα δείχνει τουλάχιστον μια μικρή μείωση του στρες και της έντασης. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά πρόκειται να γίνουν καλύτερα από ό, τι μπορεί να ήταν στο πρόσφατο παρελθόν. Βγάλτε αυτή τη φορά  το κεφάλι σας  έξω από το νερό και  αποφασίστε πού θα πάτε . Ακόμη και ένα σύντομο διάλειμμα ή μια αλλαγή σκηνικού θα σας ήταν χρήσιμη. Αυτό δεν χρειάζεται να σας  κοστίσει χρήματα.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

ENNIA ΧΙΦΟΝ ANESTRAMMENO
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να είστε σε μια άσχημη φάση της ζωής σας.

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο όμως σας λέει ότι ήρθε ή ώρα να σκεφτείτε λογικά και  να δείτε από μια διαφορετική οπτική γωνία τον λόγο για τον οποίο στεναχωριέστε ή ακόμα και μπορεί να αισθάνεστε ένοχοι!

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο μας υπενθυμίζει ότι στην ζωή δεν υπάρχουν επιτυχίες ή αποτυχίες. Υπάρχουν μόνο εμπειρίες! 

Οικονομικά: Ο Μάγος ανεστραμμένος

O MAGOAS ANESTRRAMMENOS
Ο Μάγος ανεστραμμένος

Ο Μάγος ανεστραμμένος χρησιμοποιεί την επιστήμη για να μεταλλάξει και να ελέγξει την ενέργεια. Είναι η ιδιοφυΐα της Πληροφορικής που προτιμά να ξοδεύει το χρόνο της δημιουργώντας ιούς υπολογιστών παρά χρήσιμα προγράμματα λογισμικού. Είναι ο χάκερ που μπορεί να προσπεράσει οποιοδήποτε τείχος προστασίας στο Διαδίκτυο για να κλέψει την ταυτότητά σας και τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Ο Μάγος ανεστραμμένος  είναι ο Δάσκαλος της «Απάτης». Στόχος του να εξαπατήσει και να πάρει τα χρήματα σας ή να σας δελεάσει να υπογράψετε μια σύμβαση που θα αποδειχθεί “άνθρακες ο θησαυρός ” . Να είστε πολύ επιφυλακτικοί για οτιδήποτε όταν ο Μάγος εμφανίζεται ανεστραμμένος. Ελέγξτε όλες τα έγγραφα ή συμβάσεις. Ελέγξτε παραπομπές ή διαπιστευτήρια. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ