Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Διάβολος 

o diavolos
Ο Διάβολος

Συχνά ο Διάβολος δείχνει προς κάποιον με τον οποίο εργάζεστε και δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να σας προσφέρει μια βοήθεια στην καριέρα σας ή να σας προσφέρει μια θέση που φαίνεται πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Μην μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμος προς την επιτυχία. Τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και  αγνοήσετε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν για τα δικά τους κέρδη.

Αισθηματικά: Η Εγκράτεια ανεστραμμένη

egkrateia anestrammeni
Η Εγκράτεια ανεστραμμένη

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη αναφέρεται στο γεγονός ότι κάποιοι από εσάς έχετε μια δογματική άποψη για την σχέση σας ή ότι κάποιοι σας θεωρούν δεδομένους Ταυτόχρονα, η  Εγκράτεια ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι τίποτα μέσα στην σχέση δεν κινείται. 

Η Εγκράτεια ανεστραμμένη είναι η τρίτη κατά σειρά κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας η οποία υποδηλώνει έντονα ανταγωνιστικά συμφέροντα. 

Οικονομικά: Η Δύναμη

h dynami
Η Δύναμη

Όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας, η Δύναμη είναι ένα καλό σημάδι του ότι από σήμερα ή σύντομα θα βρίσκεστε σε οικονομική σταθερότητα. Εάν σκέφτεστε μια μεγάλη αγορά, όπως ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι, είναι μια καλή στιγμή για αυτό. Ωστόσο, η Δύναμη προειδοποιεί κατά της λήψης δανείων και για μεγάλες αγορές, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το πώς θα τα αποπληρώσετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ