Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος

basiliaw dinarion anestramenos
Ο Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι ή σας εκμεταλλεύονται ή ότι τους εκμεταλλεύεστε. Αυτή η “Πυθική” ερμηνεία αποδίδετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Δηλαδή: Άν είστε υπάλληλοι σημαίνει ότι δουλεύετε ασταμάτητα ή πολλές ώρες χωρίς να αμείβεστε σωστά. Υποδηλώνει επίσης ανέντιμη συμπεριφορά μέσα στο χώρο εργασίας. Η ρουφιανιά πάει σύννεφο. Ιδιαίτερα από άτομα που είναι πολλά χρόνια μέσα στην εταιρεία.

Άν είστε εσείς ο εργοδότης, τότε οι όροι αντιστρέφονται. Υποδηλώνει ότι εσείς βάζετε σκληρές συνθήκες εργασίας στους υπαλλήλους σας ή δεν τους αμείβετε σωστά.

Τέλος ο Βασιλιάς των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αναλαμβάνετε άσκοπα και ανεπιθύμητα ρίσκα.

Αισθηματικά: Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

3cypella anestrammena
Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

‘Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα σε μια ανάγνωση Ταρω, υποδηλώνει το διαζύγιο , εσωτερικά ζητήματα, επιχειρήματα ή και θέματα  εκμετάλλευσης υπεραξίας τρίτων. Για πολλούς από εσάς φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά και νεα σχέδια ή μια νέα κατεύθυνση πρέπει να δρομολογηθεί. Το τρία των κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να σας υποδεικνύει να εξετάσετε άλλες επιλογές καθώς καταστάσεις ή συμφέροντα του παρελθόντος δεν είναι πλέον σε ισχύ! Μην κοιτάτε πίσω με λύπη αλλά βγάλτε ανυπομονησία με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τις νέες επερχόμενες καταστάσεις.

Πολλοί από εσάς θα πρέπει να εξετάσετε τον εαυτό σας και την ζωή σας και να αρχίσετε να κάνετε κατάλληλα σχέδια για το μέλλον.Μην αφήσετε την πλήξη ή την αδράνεια να σας υπερκεράσουν!

Μην λάβετε υπόψιν σας το τι λένε οι άλλοι καθώς θα έχετε το δικό σας μονοπάτι για να ακολουθήσετε.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

BASILIAS TON KYPELLON
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

O Βασιλιάς των Κυπέλλων  υποδηλώνει μια νέα σταθεροποιητική δύναμη που θα ασκηθεί επάνω σας από τρίτα πρόσωπα με υψηλή θέση στην εξουσία ή διορισμένα σε μεγάλα πόστα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ