Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των  Κυπέλλων σας φανερώνει τη δυνατότητα αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε μια δουλειά, καριέρα, ή ακόμα και τη χώρα που βρίσκεστε  για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας σε όποιο τομέα της ζωής σας, πείτε αντίο και  προχωρήστε. Το Οκτώ των Κυπέλλων μπορεί να εμφανιστεί όταν έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας. Μπορεί να έχετε χάσει κάτι με ιδιαίτερη αξία για εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε αμηχανία ή φόβο ως προς το τι θα προκύψει στη συνέχεια.

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος

VALES XIFON ANESTRAMENOW
Ο Βαλές των ξιφών ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι σήμερα κατά πάσα πιθανότητα τρίτα άτομα να επιχειρήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα ανάμεσα σε σας και τον σύντροφο σας Μπορεί να μην ζηλεύουν εσάς ή τον σύντροφο σας, αλλά να ζηλεύουν την ουσία της σχέσης σας. Για αυτό θα προσπαθήσουν να καλλιεργήσουν το σπόρο της αμφιβολίας και της διχόνοιας.

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς στερείστε φαντασίας ,επειδή στα αισθηματικά οι επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται.

Οικονομικά: Το Δέκα των Ξιφών

DEKA TON XIFON
Το Δέκα των Ξιφών

Το Δέκα των Ξιφών συμβολίζει συνήθως μια ξαφνική και απροσδόκητη αποτυχία ή καταστροφή, σύμφωνα με την οποία μια δύναμη πέρα από τον έλεγχό σας, σας συνθλίβει χωρίς προειδοποίηση, χωρίς έλεος. Μερικές φορές θα είστε σε θέση να αλλάξετε την πορεία αυτής της επικείμενης καταστροφής, αλλά τις περισσότερες φορές θα πρέπει απλώς να δεχτείτε  το χτύπημα. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει το γεγονός ότι  έχετε   προδοθεί από κάποιον που νομίζατε ότι θα μπορούσατε να τον εμπιστευθείτε. Νιώθετε απίστευτα  σοκαρισμένοι από μια τέτοια προδοσία.

Παρόλα αυτά μιλάμε για μια προσωρινή κατάσταση καθώς μαθαίνοντας διά μέσου αυτής της εμπειρίας ετοιμάζετε να συναντήσετε τον καινούριο σας εαυτό .Εάν πάλι ορισμένοι από εσάς υποφέρατε η κάρτα Δέκα των Ξιφών υποδηλώνει ότι τα καλύτερα έρχονται .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ