Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

VASILIAS KYPELLON ANESTRAMMEBOS
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος μπορεί να επισημαίνει έναν παλαιότερο άτομο στον εργασιακό σας χώρο που αν και δεν έχει τις δικές σας γνώσεις παίζει σημαντικό ρόλο στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μπορεί να είναι ένα διπρόσωπο άτομο γιατί έχει τον φόβο ότι κάποια στιγμή θα πάρετε την θέση του. Μπορεί να σας υποβιβάζει ή κα να σας προσβάλλει. Μην δίνετε σημασία. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε, αλλά συνειδητοποιήστε ότι η δουλειά σας δεν είναι όλη σας η ζωή και μάθετε ότι μερικοί άνθρωποι που αντιπροσωπεύονται από αυτόν τον ανεστραμμένο Βασιλιά απλά δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Υπάρχει μια αίσθηση κούρασης στο Τέσσερα των Κυπέλλων. Μια απροθυμία στο να  δείτε τι έχετε κα εστιάζοντας μόνο σε αυτό που δεν έχετε. 

Αυτή είναι μια προειδοποιητική κάρτα!  Όταν παίρνετε κάτι που δεν έχετε ως δεδομένο, το αποτέλεσμα θα είναι  ένα επίπεδο  κενότητας ή απογοήτευσης. Θα πρέπει να αναδιοργανώσετε τις σκέψεις σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να αγνοήσετε, ο  κύκλος της απογοήτευσης θα συνεχιστεί.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

okto tvn rabdon anestrammeno
Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο λέει ότι πολλά πράγματα μπορεί να βρίσκονται σε εκκρεμότητα .Μπορεί να είστε απογοητευμένοι, κουρασμένοι από την αναμονή. Χρειάζετε να είστε υπομονετικοί λίγο περισσότερο. Μπορεί να έχετε ήδη κάνει όλα όσα μπορούσατε να κάνετε, αλλά άλλοι τριτογενείς παράγοντες επηρεάζουν το αποτέλεσμα!. Όταν το Οκτώ των Ράβδων εμφανίζεται ανεστραμμένο, δείχνει ότι υπάρχει μια διαθέσιμη ενέργεια που τώρα δεν εκδηλώνετε αλλά στο τέλος θα ξεπεραστούν  τα εμπόδια. Θα μετακινηθούν οι περιορισμοί και θα επιτραπεί η ελεύθερη ροή της ενέργειας .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ