Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Δηναρίων

Το Τρία των Δηναρίων

Το Τρία των Δηναρίων  υπογραμμίζει μια σημαντική στιγμή στην εργασιακή σας ζωή. Μπορεί να αντιπροσωπεύει τη συνεύρεση μιας ομάδας όπου θα εργάζεστε με συλλογικό τρόπο για να εξασφαλιστεί η επιτυχία ενός έργου ή μιας επιχείρησης. Κάθε μέλος της ομάδας έχει να προσφέρει κάτι το οποίο συμπληρώνει τις δεξιότητες και τα προσόντα των άλλων μελών της ομάδας.

Το Τρία των Δηναρίων  “διακηρύττει” τη δύναμη της συλλογικής ενέργειας σε αριθμούς. Η πρόοδος είναι δυνατή, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας με άλλους συναδέλφους.

Αισθηματικά: Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος στον αισθηματικό τομέα  μπορεί να δείχνει μια ανεπιθύμητη απομόνωση. Ένα άτομο μπορεί να θέλει να είναι μόνο του. Μπορεί ακόμα να επιθυμεί να  αποσυρθεί από μία σχέση, ενώ το άλλο πρόσωπο να θέλει να εμβαθύνει στη σχέση. Αν ο Ερημίτης ανεστραμμένος είναι ο σύντροφος σας θα πρέπει να σεβαστείτε την επιθυμία για χώρο και χρόνο. Θα πρέπει να είστε εκεί για να τον στηρίξετε ανάλογα με την περίπτωση. Εναλλακτικά, η ιδέα του να είστε μόνοι  είναι τόσο τρομακτική και απωθητική αυτή τη στιγμή που θα κάνετε ότι είναι δυνατόν για να μείνετε μαζί.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

O Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

O Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί σήμερα να νιώθετε και πάλι ταλαιπωρημένοι. Κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά από την δουλειά. Να ανησυχείτε για τα οικονομικά ή να αγωνιάτε για τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτή η δυσαρμονία σας δεν θα διαρκέσει, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπετε τις περιστάσεις που χρειάζονται την φροντίδα σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ