Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

TRIA XIFON ANESTRAMMENO
To Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Σε γενικές γραμμές, το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο υποδεικνύει μια πιθανή απογοήτευση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι σοβαρό, ή ότι η ζωή σας έχει γίνει κομμάτια .Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθάνεται οποιοδήποτε πόνο που έρχεται ως αποτέλεσμα, και προχωρήσετε. Πραγματικά δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι αυτή τη φορά τα δύσκολα έχουν περάσει και είστε στο δρόμο προς την ανάκαμψη. Συνειδητοποιείτε ότι  όντως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή σας, με τα οποία μπορείτε να αισθάνεστε ευχαριστημένοι. Έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας από όπου και μπορείτε να προχωρήσετε.

 

Αισθηματικά: Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

dyo kkypellon anestrammeno
Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Αναρωτιέστε μήπως αν έχετε κάνει μεγάλες θυσίες και άσκοπες αυτοθυσίες; Αν ναι, επανεξετάστε την σχέση σας και δείτε για ποιο λόγο δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία με τον σύντροφο σας τον τελευταίο καιρό . Ποιος ο πραγματικός λόγος της αύξησης συγκρούσεων ανάμεσα σας. Κάποιος από τους δύο σας αποφεύγει την ισότητα ανάμεσα στην σχέση . Μήπως είστε εσείς αυτό το πρόσωπο; Μήπως έχετε λάθος φίλους που σας οδηγούν σε λάθος κατεύθυνση; Αν δεν σας ικανοποιεί μια σχέση πείτε το ξεκάθαρα και φύγετε! Μην εμποδίζετε το δρόμο του πεπρωμένου ή του συντρόφου σας!

Οικονομικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

H Δικαιοσύνη αναφέρεται συχνά σε νομικά θέματα όλων των ειδών. Σε δικαστήρια  και σε αποφάσεις που εκδίδονται.

Το νομικό σύστημα και τις αρχές του (δικαιοσύνη, αμεροληψία και η αναζήτηση της αλήθειας). Η  κάρτα της Δικαιοσύνης στην ανάγνωση όπου σχετίζονται με οικονομικά θέματα, θα υπάρξουν ευμενή αποτελέσματα. Είναι πιθανό να αφορά τις νομικές συμβάσεις, διαζυγίου, οικονομικού διακανονισμού ή άσκηση προσφυγής.

Στην κάρτα της Δικαιοσύνης αν απαιτείτε δικαιοσύνη, να ξέρετε ότι θα κερδίσετε.

Φυσικά, αν έχετε ενεργήσει με παραπλανητικό τρόπο ή έχετε ψευδομαρτυρήσει πρέπει να γνωρίζετε ότι η δικαιοσύνη θα εξακολουθήσει να υφίσταται και θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ