Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των  Ράβδων ανεστραμμένο αντανακλά το γεγονός ότι θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες μέσα από μια μεταβατική περίοδο, όπου υπάρχει μικρή σταθερότητα και ασφάλεια.

Το Τέσσερα των  Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί να βιώνετε πολλές αλλαγές. Μπορεί μια αλλαγή εργασίας ή ακόμα και αλλαγή πόστου. Ενώ ξέρετε ότι αυτή είναι μια σημαντική μεταβατική περίοδος, για αρκετούς από εσάς φαίνεται ενοχλητική καθώς νιώθετε εκτός ισορροπίας και αβέβαιοι για το μέλλον σας.

Αισθηματικά: Οι Εραστές ανεστραμμένοι

Οι Εραστές ανεστραμμένοι

 

Οι Εραστές ανεστραμμένοι υποδηλώνει ότι πολλοί από εσάς αισθάνεστε διαιρεμένοι για ένα σημαντικό θέμα.

Η κάρτα των Εραστών ανεστραμμένη μπορεί να αντιπροσωπεύει τόσο την αγάπη όσο και το σεξ. Πρόκειται για επιλογές και αποφάσεις που θα επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής σας.

Η κάρτα των Εραστών  ανεστραμμένη υπενθυμίζει τις μεγάλες ή απότομες αλλαγές στη σχέση σας, τις  προσαρμογές στη ζωή, την αγάπη σας, και μια επιλογή μεταξύ της ασφάλειας και κάποιου είδους προσωπική και επικίνδυνη συμπεριφορά ή ευκαιρία.

Οικονομικά: Η Σελήνη

Η Σελήνη

Η Σελήνη σηματοδοτεί την δράση και την αντίδραση που απαιτούνται όταν πρόκειται για επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Αν η διαίσθηση σας, σας λέει ότι κάτι μπορεί να εξελιχθεί σε καλύτερο, ακολουθήστε την διαίσθηση σας. Εάν όχι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε περισσότερο. Είναι καλύτερα να περιμένετε και να είστε σίγουροι από το να αποφασίσετε τώρα και να λυπάστε αργότερα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ