Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Ο Ήλιος

Ο Ήλιος

Πολλοί από εσάς έχετε μια έμφυτη αίσθηση της εμπιστοσύνης τώρα. Η ζωή είναι καλή, ο Ήλιος λάμπει και εσείς είστε στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας.

Ο Ήλιος είναι επίσης μια ενεργητική κάρτα. Αντανακλά μια εποχή όπου μπορείτε να περιμένετε για να ζήσετε μια αύξηση της φυσικής σας ενέργειας, της ζωτικότητας σας και της γενικής θετικότητας. Είστε γεμάτοι με ενθουσιασμό, με ένα συναίσθημα αναζωογόνησης και έτοιμοι για  να απολαύσετε μια υπέροχη αίσθηση της καλής υγείας.

Αν είχατε ή έχετε μια δύσκολη περίοδο, ο Ήλιος σας φέρνει το μήνυμα που περιμένατε. Ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα!

Αισθηματικά: Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο επιβεβαιώνει ότι ίσως υπάρχει κάποια ένταση τον  τελευταίο καιρό στις σχέσεις σας. Μπορεί κάποιες κρυφές σκέψεις ή ενέργειες ή ακόμα η έλλειψη σεβασμού και κατανόησης έφεραν τα πράγματα στην αποξένωση. Η πορεία της εξέλιξης σήμερα ειδικά εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Θα φανεί χρήσιμο αν πάρετε πρωτοβουλία κάποιοι από εσάς επειδή μπορεί να θέλετε να κάνετε καινούριες σχέσεις ή μια επανασύνδεση. Το μόνιμο πρόβλημά σας όμως είναι ότι διστάζετε και είστε αρκετά επιφυλακτικοί στο να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Νομίζετε πως δεν ξέρετε τον τρόπο ή φοβάστε ότι θα προδοθείτε πάλι ή θα σας απορρίψουν.

Οικονομικά: To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται. Πράγματα που ως τώρα μπορεί να σας φαίνονταν ασήμαντα , τώρα αποκτούν άλλη διάσταση. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι καθόσασταν πάνω σε μία φλέβα χρυσού. Άλλοι θα διαπιστώσετε ότι σημασία δεν έχει σήμερα να επενδύεις σε χρυσό ή μετοχές αλλά σε τρόφιμα και νερό.

 To Τέσσερα των Κυπέλλων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει την όψη των πραγμάτων από την άλλη πλευρά. Πιστέψτε στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε πολλές από αυτές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ