Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Πέντε των Ξιφών

pente ton xifon
Το Πέντε των Ξιφών

Το Πέντε των Ξιφών υποδηλώνει ότι για αρκετούς από εσάς ,μία “χείρα βοηθείας” έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε!

Σε θέματα  επαγγελματικά φαίνεται ότι εσείς επιτυγχάνεται μια δίκαιη νίκη και κάποιο σημαντικό κέρδος! Παρότι αρκετοί από εσάς έχετε αμφιβολίες για τον αν η τακτική που ακολουθείτε είναι σωστή το βέβαιο είναι ότι προωθείστε! Κάποιοι μάλιστα από εσάς θα υψώσετε το ανάστημα σας με θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικά: Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

TRIA DINARIA ANESTRAMENO
Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Στον αισθηματικό τομέα  το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι καμία προσπάθεια ανάπτυξης της σχέσης δεν έχει γίνει.

Αυτό δείχνει έλλειψη δέσμευσης και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σχέσης.

Εσείς ή ο σύντροφός σας (με την πάροδο του χρόνου) μπορεί να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε τις αρχικές προσπάθειες και τις καλές σας προθέσεις.

Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι σχέσεις σας εξελίσσονται με αυτόν τον τρόπο γιατί επαναλαμβάνετε τους ίδιους τρόπους συμπεριφοράς και επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

vasilissa ton xifon anestrammenh
Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη δείχνει εμπόδια που πιθανόν τρίτα άτομα να σας δημιουργήσουν σήμερα.

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη  δείχνει ότι τα προβλήματα αυτά ενδέχεται να δημιουργηθούν στο χώρο εργασίας, μεταξύ συναδέλφων και πληροφοριών που μπορεί να παρερμηνευθούν.

Η Βασίλισσα των Ξιφών ανεστραμμένη  υποδηλώνει επίσης ότι πρέπει να εξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση με μεγάλη προσοχή

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ