Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Κυπέλλων

dyo ton kippellon
To Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων  σε επαγγελματικό επίπεδο υποδηλώνει την αρχή μιας υγιούς συνεργασίας.

Το Δύο των Κυπέλλων δείχνει ότι ήρθε ή ωρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομο με το οποίο έχετε κοινές απόψεις επί χρηματοπιστωτικών θεμάτων για να βιώσετε μαζί μια σπουδαία εμπειρία. Βασικά το Δύο των Κυπέλλων είναι ένα ευεργετικό χαρτί. Υποδηλώνει ότι μπορείτε να περιμένετε μεγάλες αλλαγές και θετικές εξελίξεις αν δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες τώρα στην αρχή.

Αισθηματικά:Το Άστρο

to astro
Το Άστρο

Θα υπάρξει η αίσθηση μιάς καρμικής σχέσης ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις σχέσεις  έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Αυτό δεν θα  μόνιμο, αλλά αυτό που απαιτείται για το παρόν.

Όταν πρόκειται για το συναίσθημα, το Αστέρι σημαίνει ότι είσαστε εκεί που θέλατε. Έχετε συγχωρήσει τα λάθη του παρελθόντος. Έχετε ξεπεράσει τη θλίψη της απώλειας εραστών και την απώλεια της αίσθησης του εαυτού σας σε ορισμένα σημεία της ζωής σας.

Έχετε μεγαλώσει, έχετε επαναπροσδιορίσει τον εαυτό σας, είσαστε πολύ καλύτεροι, άνθρωποι τώρα. Είτε σε σχέση είτε μόνοι. Το Αστέρι σημαίνει ότι έχετε κατακτήσει την αυτο-αποδοχή και την αγάπη του εαυτού σας. Κατά συνέπεια, σας είναι πιο εύκολο να αγαπάτε τους άλλους όπως είναι.

Το Αστέρι σε μια σχέση σημαίνει ότι είμαστε με το σωστό πρόσωπο.

Οικονομικά: Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

2 DHNARION ANESTRAMMENO
Το Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο

To Δύο των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη κάρτα καθώς τα κύρια σημεία που πιάνει είναι το αισθηματικό και το οικονομικό Καθαρά λοιπόν στα οικονομικά, υποδηλώνει ότι κάνατε το λάθος και προβήκατε σε υπερβολικές δαπάνες. Αρκετοί από εσάς φαίνεται να λυγίζετε κάτω από το βάρος δανείων ή πιστωτικών καρτών. Και γεννιέται εύλογα το ερώτημα : “Πως επιτρέψατε στους εαυτούς σας να φτάσουν σε αυτό το σημείο;” Μπορεί να υπήρχαν κάποια ικανοποιητικά έσοδα πριν αλλά τώρα αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει. π.χ. μπορεί να προβήκατε στην αγορά ενός αυτοκινήτου ή την ανακαίνιση ενός σπιτιού και μόλις υλοποιήσατε τα σχέδια σας ,μπορεί να έγινε περικοπή του μισθού σας ή να χάσατε την δουλειά σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ