Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

ENNIA ΧΙΦΟΝ ANESTRAMMENO
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι πολλοί από εσάς που εργαστήκατε μέσα σε μία περίοδο ανησυχίας και κατάθλιψης έχετε αρχίσει να ανακάμπτετε. Μπορεί να συνειδητοποιήσατε πρόσφατα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φανταζόσασταν .Μπορείτε να αρχίσετε να χαλαρώνετε και φροντίστε να ηρεμήσετε τον εαυτό σας από περασμένες τρομακτικές καταστάσεις.

To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει επίσης ότι τα όνειρα σας αυτήν την περίοδο μπορούν να σας βοηθήσουν να αναλύσετε τι συμβαίνει σε  υποσυνείδητο επίπεδο.

Αισθηματικά: Το Δύο των Δηναρίων 

DYO TON DINARION
Το Δύο των Δηναρίων

Στο Δύο των Δηναρίων υποδηλώνει ότι είστε απασχολημένοι με την πράξη εξισορρόπησης των οικονομικών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περιθωριοποιείτε τον αισθηματικό τομέα Η μεγάλη ενασχόληση στην εργασία, μπορεί να σας επηρεάζει ως πρός το σεξουαλικό. Είστε έτοιμοι να θυσιάσετε πράγματα στο σπίτι ή το αντίστροφο. Να θυσιάσετε ανάλογα με το πού βρίσκεται η πραγματική σας ανάγκη! 

Αν αισθάνεστε, ότι τα πράγματα καταρρέουν σε μια σχέση ή μια οικογένεια χρειάζετε μεγάλη προσοχή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα σύντομο διάλειμμα μέσα στη σχέση σας θα κάνει την αγάπη σας να ανθίσει ξανά.

Οικονομικά: Η Κρίση ανεστραμμένη

krisi anestrameni
Η Κρίση ανεστραμμένη

Η Κρίση ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι είναι σημαντικό να σκεφτείτε για τις αποφάσεις και τις επιλογές που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

 Ενώ μπορεί παλιότερα  να μην ήσασταν στην  θέση να ελέγξετε γεγονότα που σας συνέβαιναν, τώρα είναι σημαντικό να θυμόσαστε  τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσετε  επάνω σε αυτά τα γεγονότα και τι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε χτίζοντας πάνω σε  αυτά. Έτσι, ενώ μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε στο έλεος της κρίσης των άλλων ανθρώπων, να θυμάστε ότι μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε το πεπρωμένο σας και να ανταποκριθείτε με τρόπο που να εξυπηρετεί τις δικές σας  υψηλότερες ανάγκες . Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για σας να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις, με βάση τη δική σας κρίση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ