Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ράβδων

BALES TON RABDON
Ο Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων  σημαίνει ότι υπάρχει κάτι μέσα σας, κάτι που σας προκαλεί να κάνετε ανακαλύψεις. Να επιδοθείτε σε επενδύσεις ή να κάνετε την επόμενη πρόοδο στη ζωή. Θα μπορούσατε να κάνετε κάποια κίνηση σε μια συγκεκριμένη ιδέα. Αλλά κάποια μηνύματα που έρχονται σε αντίθεση με τις σκέψεις σας σας αποθαρρύνουν.

Ο Βαλές των Ράβδων  σας παροτρύνει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Να αφήστε τις ιδέες σας να λάμψουν και να γίνουν γνωστές στον κόσμο.

Ο Βαλές των Ράβδων  δείχνει ένα επίπεδο επιτυχίας που μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν αναπτυχθεί θάρρος.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο 

pente ton kypellonn anestrameno
Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο  είναι σχετικό με τις αξίες και ξέροντας τι πραγματικά θέλετε και τι θα σας κάνει πραγματικά πιο ευτυχισμένους. Πρόκειται για τις κρυμμένες ευλογίες που βρίσκονται πίσω από απογοητεύσεις. Μερικές φορές οι απογοητεύσεις απαιτούνται για να δούμε μέσα από τις ψευδαισθήσεις . Εν συνεχεία να απελευθερωθούμε από αυτές και τελικά να βρούμε αυτό που πραγματικά μας αξίζει στη ζωή. Αφού έχετε κάνει αυτή τη μετάβαση, θα είστε ελεύθεροι να υιοθετήσετε τις νέες ευκαιρίες.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Δηναρίων 

BALES TON DINARION
Ο Βαλές των Δηναρίων

Ο Βαλές των Δηναρίων σας ζητά να αναπτυχθείτε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παράγετε  ευημερία και πλούτο για το μέλλον. Πολλοί από εσάς είστε ακριβώς στην αρχή ενός νέου έργου ή μιας επιχείρησης που θα απαιτεί  από εσάς να παραμείνετε  επικεντρωμένοι σε συγκεκριμένους στόχους και αποτελέσματα. Να είστε σαφείς σχετικά με  τις δεξιότητες και τους πόρους που θα απαιτηθούν προκειμένου να συγκεντρώσετε  τον απαιτούμενο πλούτο. Τώρα είναι η ώρα να αναλάβετε δράση και να υλοποιήσετε τις μεγάλες ιδέες που επλάθοντο στην φαντασία σας. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν πραγματικότητα

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ