Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 15/8- 21/8

Δίδυμοι (21/5-26)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 15/8- 21/8

Επαγγελματικά: Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 15/8- 21/8
Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί τελικά να φτάσατε σε μια σαφή και ισορροπημένη προοπτική της ζωής σας και ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις άμεσες καταστάσεις που σας απασχολούν. Κάντε  ένα βήμα τη φορά, και δείξτε  εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί να έχετε περάσει πρόσφατα μέσα από μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έχετε όμως καταλήξει σε κάποιες λύσεις και σχεδιάζετε να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Το τελευταίο είναι αρκετά ενθαρρυντικό.. Απλά να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε τα ίδια λάθη

Αισθηματικά: Η Κρίση

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 15/8- 21/8
Η Kρίση

H κάρτα της Κρίσης υποδηλώνει το ξύπνημα της νέας ζωής! Υποδηλώνει ότι ήρθε  η ώρα  να αξιολογήσετε τις  εμπειρίες του παρελθόντος, και του τι  έχετε μάθει από αυτές. Όλα τα κομμάτια του παζλ της ζωής σας,  έρχονται τελικά μαζί για να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα. Η εικόνα αυτή απεικονίζει αν έχουν  επουλωθεί τυχόν βαθιές πληγές και τώρα είστε σε θέση να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας. Οι αναμνήσεις σας δεν θα σας στέκονται πλέον εμπόδιο , και θα είστε  σε θέση να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε  ό, τι έχει συμβεί σε σας και τι σας έχει διδάξει η ζωή. Τώρα, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες στη ζωή σας, να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να δείτε  το μέλλον με ειρήνη και βαθιά «γνώση» από  καρδιάς!

Οικονομικά: Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 15/8- 21/8
Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Πρέπει να γνωρίζετε ότι σε υλικό επίπεδο  το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο,  υποδηλώνει ότι αυτή θα είναι η τελική μάχη, που θα είστε εσείς ο νικητής. Είναι φυσιολογικό να εξακολουθείτε να έχετε τις αγωνίες σας για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Δίνετε και μια εσωτερική μάχη με το χαρακτήρα και τα  στερεότυπα συμπεριφοράς που ξεπηδούν από μέσα σας. Σας είναι εξαιρετικά  δύσκολο να αποδεχθείτε νέες καταστάσεις ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση από μόνοι σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ