Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/11-14/11

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/11-14/11
Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τις όποιες δημιουργικές εργασίες σας με μεγάλο ενθουσιασμό και ενέργεια, αλλά θα πρέπει  επίσης να λειτουργείτε  με  ολοκληρωμένες, ρεαλιστικές και ισορροπημένες απόψεις σε συνδυασμό  με  καλά μελετημένα σχέδια  όπου θα πρέπει να λαμβάνετε  υπόψη τις  τυχόν μελλοντικές συνέπειες των πράξεων σας. Θα πρέπει να δείξετε  φιλοδοξία του να προχωρήσετε από εκεί που βρίσκεστε   τώρα σε νέους στόχους και επιτεύγματα .

Όταν εμφανίζεται ο Ιππότης των Ράβδων υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι από εσάς ενεργείτε παρορμητικά. Το θέμα είναι ότι κάνετε κακό στην δουλειά σας αλλά και στην οικογένειά σας. Καταφέρνετε να φτάνετε σε αδιέξοδο κάποιες καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να χειροτερεύουν όλοι οι τομείς που έχετε αναλάβει.

Αισθηματικά: To Άρμα ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/11-14/11
Το άρμα ανεστραμμένο

Το Άρμα ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να μην διοχετεύετε την επιθετικότητα σας προς  λάθος κατευθύνσεις, και αποφύγετε τις όποιες συγκρούσεις και φιλονικίες  με άλλους ανθρώπους. Το να συγκρούεστε με τρίτα άτομα (όσο και αν έχετε δίκιο) θα έχει σαν αποτέλεσμα μια μεγάλη συναισθηματική εξάντληση.

Το Άρμα ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά .Αποφύγετε αυτήν την περίοδο τις άσκοπες φιλονικίες και τις σπασμωδικές ενέργειες . Μην επιδεικνύεται στάση αλαζονείας γιατί στο τέλος θα βγείτε εσείς οι  χαμένοι. Διαχειριστείτε τις όποιες καταστάσεις με μεγάλη προσοχή γιατί οι  ισορροπίες είναι ακόμα εύθραυστες!

Οικονομικά: O Βασιλιάς των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/11-14/11
Ο Βασιλιάς των Ράβδων

O Βασιλιάς των Ράβδων προτείνει, ότι η ευκαιρία που παρουσιάζεται σε εσάς, είναι ώρα να την αποδεχθείτε γιατί έχετε τη δύναμη να την αναλάβετε. Είστε ο παράγοντας που καθορίζει σε αυτή την κατάσταση το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και οι καταστάσεις, Αναποφασιστικότητα ή αμφιβολία δεν θα είναι κατάλληλες απαντήσεις όταν απαιτείται σαφήνεια και εμπιστοσύνη. Ωστόσο, με τη  πρόοδο σε αυτό το νέο ρόλο, θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ