Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 16/12-23/12

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 16/12-23/12

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 16/12-23/12
O Bασιλιάς των ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών είναι ένα σύμβολο πνευματικής δύναμης και εξουσίας, και έχει το θάρρος και την διάνοια, ώστε να πετύχει ό τι επιθυμεί. Εκπροσωπεί την απόφαση, την εντολή και την διακυβέρνηση. Ο χαρακτήρας του υποδηλώνει την ηγεσία του δικαστή, δικηγόρου, ή στρατιωτικού διοικητή των οποίων τα συναισθήματα πρέπει να διατηρούνται υπό έλεγχο κάτω από μεγάλες πιέσεις . Ως εκ τούτου ο Βασιλιάς των Ξιφών σας ζητά να παραμείνετε αναπόσπαστοι και αντικειμενικοί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ίσως ορισμένοι από εσάς σήμερα να δεχθείτε μια πολύτιμη συμβουλή από ένα τέτοιο άτομο.

Αισθηματικά: Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 16/12-23/12
Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο σηματοδοτεί το γεγονός ότι είναι καιρός να αφήσετε το παρελθόν και να στραφείτε προς το μέλλον. Αυτό επίσης μπορεί να συνεπάγεται, ότι χρειάζεται να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να αρνείστε να προχωρήσετε εξαιτίας του πόνο και της θλίψη σας. Με το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο  έχετε την τάση να θυματοποιείτε τον εαυτό σας . Να θυμάστε ότι η αρνητικότητα προσελκύει περισσότερη αρνητικότητα. Άν λοιπόν βλέπετε τον εαυτό σας σαν πηγή θλίψεων, έτσι και θα παραμείνετε ! Η ζωή σας θα μιμείται τις πεποιθήσεις σας.

Οικονομικά: Το Πέντε των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 16/12-23/12
Το Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει πως εντυπωσιακές προκλήσεις θα υπάρξουν από τους ανταγωνιστές σας. Προσέξτε μην εμφανιστείτε ανοργάνωτοι. Ανεκπλήρωτες επιθυμίες πυροδοτούν αναταραχές και συγκρούσεις. Δώστε προσοχή στις όποιες αιτίες. Έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Το Πέντε των Ράβδων σας συμβουλεύει να επανεκτιμήστε τις μεθόδους σας και σχεδιάστε νέους τρόπους προσέγγισης.

Το Πέντε των Ράβδων δείχνει συχνά μια κατάσταση που οδηγεί σε έλλειψη παραγωγικότητας και ανάπτυξης. Ο χρόνος και η ενέργεια  διαχέονται  λόγω  έλλειψης επικοινωνίας και ηγετικών ικανοτήτων . Το κλειδί εδώ είναι να βρείτε κάποιο κοινό έδαφος για να συνεργαστείτε. Θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι που θα απευθύνεται  προς όφελος όλων. Θα πρέπει  να αποδείξετε σε  όσους εμπλέκονται ότι είστε το καλύτερο πρόσωπο για την εργασία και ότι θα ήτανε μεγάλο κέρδος για όλους να ακολουθήσουν  το παράδειγμά σας. Το πρόβλημα όμως  είναι ότι  κανείς δεν θέλει να συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση, και πιθανόν να υπάρξουν εντονότερες συγκρούσεις .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ