Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/3-21/3/20

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 15/3-21/3/20

Επαγγελματικά: Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 22/11-30/11
Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει μια περίοδο που αισθάνεστε ότι έχετε θυσιάσει πολλά χωρίς να πάρετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι σε απόλυτη ακινησία, χωρίς κίνηση ή ανάλυση.. Πρόκειται για ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής σας και το μόνο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να περιμένετε να αρχίσουν  να συμβαίνουν και πάλι σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας .

Αισθηματικά: Το  Δύο των  Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 22/11-30/11
Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών υποδηλώνει ότι αυτή τη στιγμή αρκετοί από εσάς επιλέγετε να κρατήσετε τα μάτια σας κλειστά σε σχέση με τις δυνατότητες σας. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να μην χρειαστεί να  κάνετε μια δύσκολη επιλογή.

Μπορεί να σας γίνει μία άμεση ερώτηση και επειδή δεν θέλετε πληγώσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, απέχετε από την απάντηση. Στις προσπάθειες που έχετε κάνει για να σώσετε τον εαυτό σας, και αντί αυτού τον βλάψατε, κάνετε την επιλογή του να κλείσετε την καρδιά σας.

Το τελευταίο παράγει πολύ πόνο και βαθιά επίπεδα δυστυχίας. Όλες οι δράσεις σας αυτή τη στιγμή επηρεάζονται όχι από διαλογισμό και ηρεμία  αλλά από ακανόνιστες συγκρούσεις συναισθημάτων!

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 22/11-30/11
Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Ο Βασιλιάς των Ράβδων λέει να επενδύσετε, αλλά και να κοιτάξετε και για άλλες πηγές εσόδων.Κάποιοι θα  χρειαστεί να αυτοσχεδιάσετε. Θα πρέπει να είστε πρόθυμοι για να κάνετε κάποια άνοδο στα οικονομικά σας να ρίξετε λίγο τις τιμές και αφού πετύχετε τον Α’ επιθυμητό στόχο συνεχίστε οργανωμένα μέχρι τέλους.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων είναι μια ένδειξη ότι είστε κάποιος που είναι πολύ οραματιστής και προσανατολισμένος. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά, επειδή είστε πολύ σαφείς σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση σας και του πώς θα φτάσετε εκεί. Να μην χάνετε το χρόνο σας σε δραστηριότητες ή σε  σχέσεις που πιστεύετε ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Μην υιοθετείτε την τακτική του να «ακολουθείται την μάζα». Απεναντίας  να προτιμήσετε να ξεκινήσετε μια ισχυρή και άμεση πορεία δράσης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ