Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 11/10-17/10/21

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 11/10-17/10/21

Χρηματοπιστωτικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος  σας μεταφέρει το μήνυμα ότι είναι η ώρα να αφήσετε συνεργασίες ή δουλειές που δεν σας γεμίζουν πια. Δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά. Μπορεί να αισθάνεστε άσχημα γιατί δουλέψατε για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεθήκατε συναισθηματικά. Τώρα όμως δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μπορεί ακόμα να τρέφατε μεγάλες προσδοκίες για κάποια επαγγελματικό εγχείρημα αλλά τελικά αποδείχτηκε ” άνθρακες ο θησαυρός” . Πετάξτε τα παλιά και δημιουργήσετε χώρο για κάτι νέο

Αισθηματικά: Ο Μάγος

Ο Μάγος

Ο Μάγος στον αισθηματικό τομέα υποδηλώνει ότι αν είστε μόνοι εδώ και αρκετό καιρό να ανοίξετε τα ενεργειακά σας κανάλια και να προσπαθήσετε να ανατρέψετε την παρούσα κατάσταση. Αυτό θα συμβεί αν θυσιάσετε τις προηγούμενες αναμνήσεις .Αν σταματήσετε να κοιτάτε πίσω και να συγκρίνετε τα παρελθόντα με τα τωρινά.

Όσοι είστε σε σχέση ή γάμο ο Μάγος υποδηλώνει ότι θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες θυσίες και υποχωρήσεις για ένα νέο ξεκίνημα. Για να ξαναζωντανέψετε την σχέση. Σε περίπτωση που σας φαίνεται δύσκολο θα χρειαστεί να θυσιάσετε την σχέση ή το γάμο και να προχωρήσετε μπροστά.

Αισθηματικά:

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ