Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 15/11-21/11/21

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 15/11-21/11/21

Χρηματοπιστωτικά: Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  υποδηλώνει ότι είναι καιρός για πρωτοβουλίες και νέες ιδέες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η δύναμη λειτουργεί μέσα από εσάς και ότι το δύο διπλασιάζει την δύναμη σας!

Το Δύο των Ράβδων υποδηλώνει την απόφαση να μείνετε στη θέση σας ή σε μία συγκεκριμένη σταδιοδρομία ή να προχωρήσουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αν ψάχνετε για  αγάπη, το Δύο των Ράβδων είναι μια ένδειξη ότι κάτι αξιόλογο σας πλησιάζει. Μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Αισθηματικά: Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς αρνείστε να υπεισέλθετε στην βαθύτερη και μεγαλύτερη κατανόηση των μαθημάτων της ζωής. 

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι δίκες εν εξελίξει θα αναβληθούν και άλλα νομικά έγγραφα βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ενδεχομένως να υπάρξουν σήμερα ανέντιμες καταστάσεις εις βάρος σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν τις αποφάσεις σας δια μέσου προκαταλήψεων. Άλλοι πάλι από εσάς  δεν θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας καθώς θα αρνηθείτε τα πραγματικά κίνητρα των πράξεων σας. Κάποιοι από εσάς είστε βυθισμένοι σε περίπλοκα νομικά προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση η παρουσία ενός έξυπνου ατόμου και με διαφορετικές αντιλήψεις και ευελιξία μπορεί να σας υποδείξει τον δρόμο ή τον τρόπο μιας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ