Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 5/12-11/12/21

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 5/12-11/12/21

Χρηματοπιστωτικά: 

Ierofantis
Ο Ιεροφάντης

Όταν πρόκειται για χρήματα, ο Ιεροφάντης σας λέει να αποφύγετε την ανάληψη ρίσκου και να επιλέξετε τις συντηρητικές, παραδοσιακές και δοκιμασμένες μεθόδους διαχείρισης των οικονομικών σας. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας, μιλήστε με τους ειδικούς. Υπάρχουν νόμιμοι οικονομικοί εμπειρογνώμονες που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν πιο υγιείς συμβουλές όταν πρόκειται για τα χρήματά σας.

Μην διστάσετε να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Η γνώση που θα αποκτήσετε από αυτούς θα σας εξοπλίσουν νέες πληροφορίες. Πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας στο μέλλον.

Αισθηματικά: Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

ΚRΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

 υποδηλώνει κάποιον που είναι πρόθυμος να θυματοποιήσει τον εαυτό του για να επιτύχει έναν υψηλότερο στόχο. O Κρεμασμένος ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει την προθυμία να εγκαταλείψετε τους πειρασμούς της άμεσης ικανοποίησης για ένα ανώτερο σκοπό, και να πετύχετε τους σκοπούς που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Είστε  σαν το απόλυτο μάρτυρα! Θέτετε το προσωπικό σας συμφέρον  κατά μέρος και  σταματάτε τις προσωπικές σας ανάγκες  για το γενικότερο καλό, ή για το καλό τρίτων που αγαπάτε  Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστεί αξιολογήσετε τους λόγους για τους οποίους δίνετε πάρα πολλά για τους άλλους εις βάρος της δικής σας ψυχικής και πνευματική ευεξίας.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ