Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/8-14/8

Λέων (23/7-22/8)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/8-14/8

Επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/8-14/8
Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Σε σχέση με την καριέρα σας, ο Βασιλιάς των Ράβδων είναι ένα ιδιαίτερα καλό χαρτί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε ότι η δουλειά σας θα βελτιωθεί. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εφαρμόσετε όλες τις δημιουργικές σας ιδέες που επιτρέπονται στον εργασιακό χώρο.

Αν ψάχνετε για δουλειά, ο Βασιλιάς των Ράβδων είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να πετύχετε μια θέση την οποία επιθυμείτε. Αυτή τη στιγμή, η τόλμη και η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί.

Αισθηματικά: Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/8-14/8
Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Στις σχέσεις, τo Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο αναφέρετε στη συμφιλίωση ανάμεσα σε 2 εραστές. Κουρασμένοι από τη μάχη και ενδεχομένως στο χείλος του χωρισμού, η πόρτα της επικοινωνίας τελικά ανοίγει. Η ενθάρρυνση, ο συμβιβασμός και η κατανόηση έχουν τώρα τον πρώτο λόγο. Ένας ασταθής γάμος ή μια σχέση μπορεί να σταθεροποιηθούν καθώς οι εταίροι μαθαίνουν να επικοινωνούν και να κατανοούν ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Από την άλλη πλευρά ίσως κάποιοι αρνείστε να αφήσετε το παρελθόν και ξύνετε παλιές πληγές. Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο  μπορεί να δείχνει ένα χωρισμένο ή διαζευγμένο άτομο που αρνείται να προχωρήσει προτιμώντας να μείνει στο παρελθόν όπου διατηρεί όλη την κακία και την πικρία του.  Οι φίλοι του και η οικογένεια του υποχωρούν, προσθέτοντας στα συναισθήματα του,αυτό της απομόνωσης και της θυματοποίησης. Τα ξίφη είναι βαθιά ενσωματωμένα και υπάρχει άρνηση να προχωρήσει.

Οικονομικά: Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/8-14/8
Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι πρέπει να προχωρήσετε με πολύ σύνεση και λιτότητα . Ήρθε η ώρα να αποταμιεύσετε χρήματα και να προετοιμαστείτε για το μέλλον. Οι μικρές θυσίες τώρα θα εξασφαλίσουν τη μελλοντική σταθερότητα. Αν δεν το κάνετε θα έχετε σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Η κατάσταση είναι ανησυχητική.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ